Cooper Pear intermediaza CredIT, creditul destinati angajatilor din domeniul IT

Cooper Pear pune la dispozitia clientilor sai, credIT-ul destinat angajatilor din domeniul IT, cu scopul de a le usura accesul la un imprumut bancar. Specificul de creditare al acestor angajati este dat de formele variate de angajare de la contracte de munca, PFA-uri cu norma de venit sau IMM-uri si dificultatea in care se afla bancile, de a interpreta si califica aceste tipuri de venituri

Prin intermediul acestui produs, interpretarea si analiza veniturilor este standardizata ceea ce faciliteaza accesarea unui imprumut, fie de nevoi personale cu ipoteca, fie de achizitie. Un element menit sa vina in intampinarea clientilor din IT este marja bancii, cu care acest produs a fost creat, situata la 4.85% plus EURIBOR la 3 luni, ceea ce il face un produs foarte atractiv in piata.

“Campania CredIT se desfasoara pana la data 15 Noiembrie 2011 si vine in intampinarea angajatilor din IT care doresc contractarea de credite sau refinantarea creditelor existente, in contextul in care Banca Nationala a Romaniei a  publicat proiectul pentru Noul Regulament privind credditarea si al carui efect va fi diminuarea considerabila a valorii creditelor ce vor putea fi contractate, spune Vlad Elias, Managing partner Cooper Pear.”

Despre Cooper Pear

Cooper Pear este un site care se adreseaza persoanelor care doresc sa contracteze un credit sau sa refinanteze un credit existent. Site-ul si echipa din spatele sau ofera un suport real in procesul de consiliere financiara a clientului si in indrumarea catre banca si oferta cea mai avantajoasa pentru client si pentru necesitatile acestuia.

Contact de presa

Andi Nicu
PR & Communication Coordinator
Tel: 0720 072 167
E-mail: andi.nicu@ngvgroup.ro
Web: www.cooperpear.ro

CredIT refinantare credite angajati IT Credite garantate