Conferinta Finala Nationala Proiect Train-to-NZEB: The Building Knowledge Hubs, Bucuresti, 18 septembrie 2018

In data de 18 septembrie 2018, la sediul Building Knowledge Hub Romania din incinta INCD URBAN-INCERC Bucuresti (Sos. Pantelimon, nr. 266, sector 2, Bucuresti) va avea loc Conferinta Nationala Finala a proiectului Train-to-NZEB: The Building Knowledge Hubs (www.train-to-nzeb.com).
Evenimentul are ca scop prezentarea rezultatelor proiectului Train-to-NZEB si a actiunilor viitoare care se vor desfasura in cadrul Centrului de Consultanta si Formare Profesionala in domeniul nZEB (nearly Zero Energy Buildings) - Building Knowledge Hub Romania (BKH RO) precum si discutarea posibilitatilor de replicare a unor astfel de centre la nivel regional si crearea de parteneriate.
Vor fi organizate o serie de manifestari adiacente precum sesiuni de networking pentru discutarea posibilelor parteneriate in cadrul BKH RO si o Expozitie de Tehnologii şi Soluţii Inovatoare pentru nZEB.
Evenimentul este adresat firmelor de construcţii, producătorilor şi furnizorilor de materiale/sisteme pentru construcţii, autorităţilor publice, arhitecţilor şi proiectanţilor, auditorilor energetici, asociaţiilor de proprietari, instituţiilor de finanţare, organizaţiilor din domeniul cercetării şi educaţiei şi altor actori interesaţi de domeniul nZEB.
Pentru mai multe informatii contactati Business Development Group la nzeb@bdgroup.ro sau la tel 0213179871.