Conferinta „Bebe Sanatos”, editia a III-a, va avea loc la Bucuresti pe 5 iunie 2010

Sanatatea Media Group organizeaza Conferinta “Bebe Sanatos” pe 5 iunie 2010 la Institutul National de Statistica din Bucuresti. Tema evenimentului din 5 iunie va fi “Rolul parintilor in fundamentarea unei vieti sanatoase a copilului”.
Conferinta “Bebe Sanatos” , ajunsa la cea de-a treia editie, le ofera proaspetelor mamici si taticilor constiinciosi sansa de a afla de la doctori renumiti cele mai bune metode de a avea bebelusi veseli si sanatosi.  Perioada dinaintea nasterii si primii ani de viata ai copilului sunt momente extrem de importante atat din viata parintilor cat si a celui mic. Adultii se confrunta cu o situatie noua, plina de necunoscute si intrebari, plina de griji. Pe de alta  parte, acesta este si inceputul unei relatii de o viata, acum sunt clipele cand parintii incep sa il cunoasca pe noul membru al familiei, cand isi descopera adevaratele rezerve de rabdare si de iubire.
Conferinta “Bebe Sanatos” ii ajuta pe parinti sa aiba parte  de un drum cat mai lin, facilitandu-le accesul la medici specialisti renumiti. La editia din 5 iunie 2010 vor participa Prof. dr. Bogdan Marinescu, medic primar obstetrica-ginecologie, directorul Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie „Prof. dr. Panait Sarbu” din Bucuresti, Prof. dr. Adrian Georgescu, medic primar pediatru, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Prof. dr. Alfred Rusescu” din Bucuresti, si Conf. univ.  dr. Silvia Stoicescu, medic primar pediatru, seful Sectiei Nou-Nascuti din cadrul Spitalului Clinic „Gheorghe Polizu” din Bucuresti. Pe langa temele de obstetrica-ginecologie si pediatrie, vor fi abordate subiecte legate de nutritie(alimentatia in timpul sarcinii, diversificarea alimentatiei copilului de 0-2 ani), psihologie(nevoia de afectiune a bebelusului, plansul bebelusului: semnificatie, semne de ingrijorare, metode de calmare) si drept.
Inscrierea la Conferinta se poate face pe site-ul www.bebesanatos.ro sau trimitand un e-mail pe adresa conferinta@bebesanatos.ro . Acesta trebuie sa contina numele si prenumele persoanei care se inscrie, data nasterii sale, si sa specifice daca participantul are sau nu copii.
Conferinta “Bebe Sanatos” este este cel mai important eveniment din Romania dedicat cresterii si ingrijirii copilului in primii 3 ani de viata. Evenimentul este conceput ca o conferinta interactiva si este un eveniment de informare medicala, ce creeaza premisele unor discutii deschise si unui suport de comunicare pe termen lung intre participantii si speakerii din cadrul evenimentului.
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile! Inscrierile se pot face pe www.bebesanatos.ro

pediatrie copil sanatate ginecologie parinti