Conferinþa Internaþionalã “Emerging Topics in Food Retailing” 24 Noiembrie 2011, Bucures

 

EFMI Business School Romania în parteneriat cu Facultatea de Marketing, Academia de Studii Economice din  Bucuresti organizeaza Conferinta internationalã “Emerging Topics in Food Retailing” prezentata în premiera în Romania pe data de 24 Noiembrie 2011. 

Evenimentul îsi propune sa evidentieze implicatiile asupra pietei agroalimentare si de retail romanesti, urmarind totodata sa ajute companiile din aceste domenii in formularea unei orientari strategice mai eficiente in conditiile unui climat economic international din ce in ce mai turbulent.

Conferinta, care va avea avea loc in Aula Magna, Academia de Studii Economice Bucuresti, incepând cu ora 12:30, va fi sustinutã pentru prima data în Romania de  Prof. Dr. Laurens Sloot (Universitatea din Groningen si EFMI Business School, Olanda) si Koen Hezewinkel (EFMI Business School, Olanda) experti in probleme economice si de marketing ale industriei agroalimentare.

Accesul la conferintã este gratuit, dar limitat in functie de locurile disponibile din sala. Evenimentul este adaptat nevoilor de cunoastere ale persoanelor implicate in procesul de luare a deciziilor din cadrul companiilor ce activeaza in industria alimentara si a comertului cu amanuntul din Romania.

Pentru detalii legate de agenda conferintei, invitati speciali, locatia evenimentului precum si pentru formularul de inregistrare gratuita, va rugãm sa vizitati site-ul EFMI Business School România, http://www.efmi.ro, sectiunea Conferinta EFMI, sau puteti lua legatura cu persoana de contact din partea companiei, Andreea Ionescu.


EFMI Business School Romania
Telephone: +40 21 212 32 61
E-mail: contact@efmi.ro
Url: http://www.efmi.ro


 

conferinta internationala food retailing FMCG macroeconomie industria agroalimentara