Concurs bloggeriDetinatorii unui blog pot sa participle foarte usor la concurs, tot ce trebuie sa faca este sa scrie un post la ei pe blog, detalii la: http://www.cazareclujieftina.ro/evenimente-cluj/Cazare-gratuita-la-TIFF-2011-Cluj-Napoca/91. Mai multe post-uri pe blog inseamna mai multe sanse de castig.

De asemenea se poate participa la concurs si prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter, persoanele interesate trebuie sa dea like pe Facebook, follow pe Twitter .

Conditiile de cazare sunt la standarde hoteliere, apartamentele sunt complet utilate, se asigura parcare acoperita si acces gratuit la Internet prin WiFi.  Apartamentele sunt situate in mai multe zone ale orasului.

CazareClujIeftina.ro este un site prin intermediul caruia va puteti rezerva cazare Cluj la preturi decente, in conditii de hotel.

Pentru informatii suplimentare http://www.cazareclujieftina.roDetinatorii unui blog pot sa participle foarte usor la concurs, tot ce trebuie sa faca este sa scrie un post la ei pe blog, detalii la: http://www.cazareclujieftina.ro/evenimente-cluj/Cazare-gratuita-la-Scorpions-si-Smokie-pe-8-si-9-octombrie-la-Cluj-Napoca/102. Mai multe post-uri pe blog inseamna mai multe sanse de castig.

De asemenea se poate participa la concurs si prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter, persoanele interesate trebuie sa dea like pe Facebook, follow pe Twitter  sau sa scrie un review pe site-uri de specialitae.

Conditiile de cazare sunt la standarde hoteliere, apartamentele sunt complet utilate, se asigura parcare acoperita si acces gratuit la Internet prin WiFi.  Apartamentele sunt situate in mai multe zone ale orasului.

CazareClujIeftina.ro este un site prin intermediul caruia va puteti rezerva cazare ieftina Cluj la preturi decente, in conditii de hotel.

Pentru informatii suplimentare http://www.cazareclujieftina.ro

cazare cluj concurs bloggeri