Concert de colinde "Cantec pe o stea" al corului de baieti HEART-CORE

 

 

  

Concert de colinde al Corului de baieti HEART-CORE – cor unic in Romania

 

Asociatia culturala HEART-CORE, va invita miercuri, 14 decembrie, la concertul cu intrare libera, intitulat „Cantec pe o stea”, sustinut de Corul de baieti HEART-CORE. Evenimentul va avea loc la ora 19:00, la Sala „Studioul de Opera” al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, din Strada Stirbei Voda, Nr. 33, Sector 1.

Concertul, realizat in colaborare cu organizatia SEHREMES si web-designerul Laura Gavrila, va îmbraca „haina” colindelor de Craciun si va fi insotit de video-proiectii, care vor creiona atmosfera placuta a sarbatorilor de iarna. De asemenea, va exista o tombola premii-surpriza, iar Mos Craciun va imparti cadouri tuturor copiilor prezenti. Organizatorii Corului de baieti HEART-CORE acorda o grija deosebita copiilor cu deficiente de vedere, motiv pentru care,  in cadrul evenimentului va exista si o interventie muzicala a acestora. Impreunã cu ei vom reusi sa întelegem si sa vedem lumea cu alti ochi. Evenimentul va putea fi urmarit si in direct pe internet, la adresa: www.coruldecopii.heart-core.org. Intrarea este libera!

Sustinem si incurajam valorile romanesti. Promovam tinerele talente sau dimpotriva aurul aruncat in  murdaria societatii corupte de astazi. Arta nu exista doar in paginile unei carti, la televizor sau sub forma virtuala. Arta este peste tot, printre noi. Trebuie doar sa fim mai atenti si sa vrem sa o descoperim. Noi, echipa HEART-CORE am fost si vrem sa fim sprijin tinerelor talente romanesti pentru ca tara noastra are valori remarcabile, in care nu se investeste. spune Vlad Baciu presedintele Asociatiei Culturale HEART-CORE.

 

 

CORUL DE BAIETI HEART-CORE – cor unic în Romania

Este format din 25 de baieti cu varste cuprinse între 5 ºi 12 ani, avand un talent vocal deosebit. Copiii au fost atent selectionati din gradinitele si scolile de elita ale capitalei. Asociatia HEART-CORE a initiat prin acest proiect, unicul cor de baieti din Romania. Grupul vocal a fost format la recomandarea maestrului Cristian Brancusi, dirijor al Orchestrei de Camera Radio.  Printre obiectivele corului, se numara parcurgerea unui repertoriu cat mai divers, colaborarea cu orchestre nationale si internationale, cu diverse case de productie, sustinerea de concerte in Romania si in strainatate. Corul de baieti HEART-CORE a sustinut concertul de debut, cu ocazia Expozitiei Nationale Kidex 2011, organizata de ROMEXPO, pe data de 1 decembrie, ora 14:00.

 

ASOCIAÞIA HEART-CORE
HEART-CORE este o asociatie culturala care a luat fiinta in urma identificarii unei nevoi stringente de dezvoltare a pietei artistice de inaltã calitate estetica din Romania. Prin intretinerea unui permanent dialog cu arta, organizatia are drept scop promovarea de concepte si idei novatoare, descoperind si valorificand tinerele talente din diverse centre universitare, in toate ramurile artei (muzica, teatru, film, arte plastice etc). In prezent, HEART-CORE sustine concerte prin intermediul celor doua coruri ale sale, Corul Mixt  si Corul de Baieti. Informatii suplimentare sunt disponibile pe web-site-ul: www.heart-core.org.

Persoana de contact:

VLAD BACIU
Presedintele Asociatiei HEART-CORE
Tel: 0743.822.996
E-mail: vladbaciu@heart-core.org
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cor colinde Craciun arta talente