Comunici mai usor in trafic cu statii radio CB, acum la un pret de iarna de la CB Mania

Lunile de iarna sunt cele mai dificile pentru soferii profesionisti care trebuie sa conduca sute de kilometri in fiecare zi indiferent de conditiile meteorologice. Mai periculoase decat orice radar sunt evident portiunile de drum acoperite de gheata sau polei, blocate de zapada sau ambuteiajele aparute in trafic. De un real ajutor in astfel de conditii sunt statiile radio cunoscute si ca statii radio CB ce permit comunicarea cu partenerii de trafic aflati pe o raza de cativa kilometri.

In conditiile in care vremea se poate schimba de la o ora la alta, iar pe anumite portiuni de drum se poate forma polei in cateva zeci de minute,chiar si cativa kilometri in plus peste viteza de siguranta pot fi extrem de periculosi, iar informatiile oficiale de la meteo nu sunt foarte utile odata aflat pe drum.

Pentru a ajuta soferii in trafic in conditii de iarna, CB Mania a redus preturile de vanzare pentru o serie intreaga de produse care permit comunicarea cu ceilalti parteneri de drum. Statia radio CB M-Tech Legend II cu antena Wilson Little Wil poate fi acum achizitionala cu un discount de 40%. Cu o tehnologie de varf, aceasta statie ofera un sunet de receptie amplificat si curat. Se instaleaza usor pe orice tip de vehicul, autoturism, camion sau TIR si ofera functii precum Squelch Control, RF-gains sau Automatic ANI ce permit un control usor si obtinerea unor performante bune, 4 ani garantie

Un alt produs din promotia de iarna CB Mania este statia Alan 52 care vine la pachet cu o antena Wilson Little Will. Se monteaza in mai putin de 10 secunde pe orice tip de autovehicul si ofera o performanta buna pe distante mari, avand o sensibilitate ridicata. Este recomandata in special celor ce conduc mult pe drumurile nationale, in afara orasului.

Toate produsele din oferta CB Mania pot fi gasite in magazinul online al companiei, pe www.cbmania.ro iar cei ce sunt pasionati de astfel de produse pot beneficia de discountul de 5% oferit tuturor membrilor forumului CB Mania.

CB Mania este magazinul online destinat vanzarii de statii radio CB, PMR si profesionale prezentand o gama larga de marci recunoscute si modele de top. Clientii pot cumpara produse si din magazinul din str. Mihai Eminescu nr. 121 din Bucuresti unde pot beneficia de consultanta in a alege cele mai potrivite produse, dar si servicii de calibrare a statiei pentru a obtine cele mai bune performante la drum.