Compania Vulpoi & Toader Management premiata de CECCAR



 In data de 21 Septembrie 2011, companiei Vulpoi & Toader Management (V&TM) i-a fost acordat premiul I al CECCAR find desemnata cea mai buna companie de contabilitate din Judetul Ilfov in cadrul ceremoniei anuale de premiere a celor mai bune societati membre.

«Suntem foarte onorati de primirea acestui premiu; acest lucru confirma faptul ca angajamentul companiei V&TM pentru serviciile de calitate oferite clientilor sai este unul cu totul special, corespunzand la un nivel superior cerintelor si necesitatilor acestora. Asteptam cu nerabdare festivitatea de premiere a CECCAR de pe data de 20 Octombrie pentru a vedea pozitia ocupata de companie la nivel national», a declarat Marcel Vulpoi, managing partner Vulpoi & Toader Management.

Pentru a raspunde prompt cererii in crestere, precum si pentru a veni in intampinarea clientilor cu servicii la cele mai inalte standarde, compania V&TM anunta atragerea de noi competente in cadrul grupului. Cele doua departamente care vor avea in structura sa organizatorica noi oameni de elita sunt: Departamentul Servicii Legale/ Juridice si Departamentul de Audit.

In cadrul Departamentului Servicii Legale/ Juridice, domnul Catalin Mircea Bulgariu, ocupand functia de Avocat, va coordona serviciile de litigatie fiscala. Domnul Bulgariu a absolvit cursurile Facultatii de Drept in anul 1999 si in ultimii cinci ani a fost angajat in cadrul Directiei Generale Juridice din cadrul Ministerului de Finante/ ANAF, avand in responsabilitate initierea si urmarirea in instanta a proceselor fiscale angajate de ANAF pentru recuperarea creantelor fiscale.

Doamna Irina Florentina Buga, avand functia de Auditor in cadrul Departamentului de Audit, va oferi solutii optime pe domeniul specific de activitate. Doamna Buga a absolvit cursurile ASE in anul 2006 si in ultimii 5 ani a activat ca auditor in cadrul firmei KPMG, avand angajamente de audit in industrii diverse precum  real estate, productie, retail si servicii.

 

«In cadrul companiei V&TM vor intra alti doi specialisti, foarte valorosi, ale caror cunostinte si experiente ne vor ajuta in diversificarea si cresterea calitatii serviciilor prestate. Grupul V&TM este format dintr-o echipa foarte bine structurata si acest lucru ne permite sa oferim clientilor nostri pachete de servicii complete si la timp. Succesul nostru depinde atat de performanta individuala a fiecarui angajat in parte, de valoarea si calitatea acestuia, cat si de munca in echipa», a precizat Marcel Vulpoi, managing partner Vulpoi & Toader Management.

 

Despre Vulpoi & Toader Management

Înfiinţată în anul 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM)este  una dintre cele  mai mari companii cu capital integral românesc care oferă servicii detipul “one stop shop” în domeniul financiar contabil şi al consultanţei deafaceri prin intermediul unei echipe multidisciplinare de 70 de profesionişti.Portofoliul de clienţi VTM numără aproximativ 200 de companii activind in industrii diverse precum: industria petrolului, servicii IT, telefonie mobila, industria de constructii, comert, sectorul cinematografic si imobiliar.

 

vtm vulpoi premiu