Comisia Fulbright din Romania lanseaza bursa Fulbright Senior Award in Statele Unite



Bursa vizeaza toate disciplinele exceptand medicina clinica si acopera integral costurile de transport, asigurare medicala si stipendiul lunar pentru cheltuielile de cazare si de trai. Durata bursei este intre 3 si 6 luni iar data limita de inscriere este 7 noiembrie 2011. Candidatii trebuie sa aiba cetatenie romana, diploma de doctorat sau echivalent al acesteia si cunostinte de limba engleza.

 

Pentru inscrierea in concurs, candidatii trebuie sa completeze un formular online ce include un proiect detaliat referitor la activitatea propusa de cercetare sau predare, copie a diplomei de doctorat si trei scrisori de recomandare. Candidatii sunt incurajati sa ataseze si o invitatie de la institutia gazda. Mai multe informatii pe site-ul www.fulbright.ro.

 

Programul Fulbright este cel mai important program de schimburi culturale, stiintifice si educationale desfasurat de Statele Unite ale Americii in intreaga lume. Comisia Fulbright din Romania administreaza acest program si acorda burse pentru cetateni romani si americani. In consiliul Director al Comisiei Fulbright sunt prezenti oficiali ai Ambasadei SUA la Bucuresti, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si reprezentanti ai mediului de afaceri.

bursa sua fulbright cercetare predare