Comanda cu un singur click mancare la birou



 



Tiramisu, sau asa cum unii il denumesc ‘’desertul zeilor’’, este prajitura pufoasa ce are la baza ingrediente simple care reusesc de fiecare data sa ne incante papilele gustative.

 

Desertul pe baza de piscoturi si mascarpone isi are orginile in Italia, mai précis in regiunea Veneto. Exista dispusa in ceea ce priveste anul in care tiramisul a fost preparat pentru prima data. Unii spun ca ar fi vorba de anul 1960, altii iau ca prim an de ‘’viata’’ 1980, intrucat atunci a aparut pentru prima data intr-un dictionar.

 

O legenda legata de acesta prajitura spune cum ca ea ar fi fost preparata pentru prima data in Siena, cu ocazia vizitei Marelui Duce Cosimo III de Medici.

 

Indiferend daca a aparut prima data in Veneto sau in Siena, un lucru este cert;este greu sa refuzi acest desert pufos si cremos. Acum este mult mai simplu sa comanzi mancare la birou cu doar un click pe site-ul pomello.ro. Daca reteta clasica include piscoturi,mascarpone,expresso si cacao, astazi retele de tiramisu incep sa fie din ce in ce mai variate si ajung sa contina elemente precum capsuni, diferite esente,coaja de portocala sau lamaie.

 

Si in caz ca ti s-a facut pofta de o portie(doua,trei) de tiramisu dar esti la munca si nu stii unde sa fugi in pauza de masa sa iti iei un tiramisu noi iti oferim o solutie mult mai usoara. Dai un click aici si cat ai zice tiramisu, cei de la pomello ti-au si livrat prajitura.