Colectia de articole vestimentare pentru iarna de la Ramona Badescu a fost lansata!

 

Ramona Badescueste magazinul online in cadrul caruia femeile se simt rasfatate. Vorbim de unloc in care vitrinele virtuale sunt caracterizate de diversitate, de modelechic de imbracaminte pentru femei. Preturile sunt dintre cele mai accesibile,iar in plus de asta calitatea nu lipseste - piesele vestimentare sunt create cugrija, intocmai pentru ca purtatoarele sa simta confortul la superlativ.

Iarna este despre cum pot fi femeile cool si prin intermediul articolelor vestimentare mai groase, din materiale mai calduroase. Ramona Badescu, magazin online de fashion, redefineste tot ce inseamna trend aferent sezonului rece. Propune pentru al sau public tinta modele incantatoare de piese vestimentare ce se potrivesc extrem de bine in decorul de iarna.

Jachetele de la Ramona Badescu redefinesc confortul absolut!

Modelele de jachete aferente sezonului rece sunt despre cum femeile pot tine pasul cu moda fara prea mult efort. Jachetele de la Ramona Badescu sunt cele care pot mentine corpul la o temperatura optima pe toata perioada purtarii. Vorbim de o multime de modele incantatoare pentru femei, modele de jachete din materiale diverse, cu un aspect placut.

Blana artificiala este la mare cautare in ultimul timp. Exista pe ramonabadescu.ro varianta de blana artificiala cu print leopard, animal print si chiar varianta multicolora. Pentru cele ce nu sunt amatoare de blanuri, fie ele naturale sau artificiale, gecile din fas de la Ramona Badescu sunt o recomandare, de asemenea si sacourile. Mai multe detalii direct in cadrul magazinului online.

­Luxury Soft Collection de la Ramona Badescu - in atentia publicului

In cadrul vitrinelor virtuale ale magazinului online Ramona Badescu exista si o categorie de articole vestimentare intitulata Luxury Soft. Aici regasesc toate cele interesate costume din doua piese cu printuri animalice. Pretul acestora este accesibil, aflat totodata in echilibru optim cu tot ce tine de calitate. Black Zebra, Brown Leopard, Navy Blue Zebra si Gray Leopard sunt doar o mica parte din articolele de imbracaminte pe care Ramona Badescu le pune la dispozitie pentru publicul interesat.

Exista o gama extinsa de articole vestimentare pe care femeile vor adora sa le poarte in aceasta iarna.

Contact Ramona Badescu

Arges, Stefanesti, Strada Cavalerului, Nr. 52 C

0751 355 989 / 0762 812 854