CODECS organizeaza in perioada 26 – 27 noiembrie 2011 cursul Microsoft Project ProfesionalObiectivele de instruire vizeaza notiunile introductive în managementul de proiect, realizarea unui plan de proiect folosind functionalitatile de baza din Microsoft Project, inregistrarea, monitorizarea si controlul unui proiect, ajustarea parametrilor de timp, cost si resurse in scopul atingerii obiectivelor din proiect. De asemenea, se obtin rapoarte pentru management si se realizeaza o analiza a scenariilor de masuri pentru remedierea deviatiilor fata de planul initial.Trainingul se adreseaza atat managerilor, cat si membrilor echipei de proiect din departamentele Marketing, Vanzari, Tehnic, Productie, R&D, HR si Financiar.

Trainingul este predat in limba romana, iar fiecare cursant va primi in cadrul programului de training un manual de curs cu continutul prezentarii si diploma de participare la curs.

-Durata: 2 zile – 26 - 27noiembrie 2011
-Locatia: Centrul de Training CODECS (Str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti)
-Grupa de training: minim 10 persoane, maxim 14 persoane
-Pret: 230 EURO / participant +TVA

 

Prezentare curs: http://www.codecs.ro/training-microsoft-project/
Calendar training: http://www.codecs.ro/images/CalendarTraining2011-2012_15.pdf
Inscriere: http://www.codecs.ro/taxe-cursuri/


Pentru inscrieri si informatii privind trainingul Microsoft Project un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro, www.codecs.ro.

 

CODECS MBA TRAINING MICROSOFT PROJECT 360 SOLUTIONS