COD GALBEN DE DISTRACTIE !



Pentru ca anul acesta avem o vara a contrastelor- torida dar si ploioasa- Smart Experience anunta cod galben pentru...distractie! Toate cadourile noastre sunt serioase dar şi distractive in acelaşi timp. Se potrivesc şi la cravata dar, cel mai important, la blugi pentru că experienţele pe care vi le propunem sunt out of the office: zbor cu balonul, zbor cu parapanta, survol de placere!

Zbor cu balonul : Se poate evada cu balonul din Bucuresti, fara a strabate prea multi kilometri. Pot fi surprinse peisaje spectaculoase, iar inaltimile si cadrele unice pot servi unor momente speciale cum ar fi o cina romantica sau, daca lucrurile merg bine, chiar o cerere in casatorie. Acest cadou cu adevarat memorabil poate fi oferit persoanei iubite! 



Zbor cu parapanta: Pentru cei ce cauta sa realizeze stravechiul vis al zborului cu mijloace proprii, parapantismul ofera cea mai usoara si probabil cea mai atractiva sursa de adrenalina! Individual sau in tandem, un zbor cu parapanta vine insotit de un sentiment inedit si amintiri extraordinare care vor face ca acest cadou memorabil, sa devina cadoul perfect !

Survol de placere: Fie ca vrei sa faci o surpriza unei persoane speciale din viata ta, unui coleg sau prieten, fie ca vrei sa experimentezi pe pielea ta fiorii zborului, amintirile acestui eveniment vor aduce mereu un zambet pe buze si emotia unei clipe deosebite.Va veti bucura de acest tur deasupra orasului Brasov si a imprejurimilor timp de 30 de minute. 

 

Vei fi uimit de noile idei de cadouri cu fiecare vizita pe care o faci pe www.smartexperience.ro.   

                                    O data ca niciodata, ofera un cadou inedit !

 

 

smart experience cadouri inedit memorabil zbor cadou experienta memorabil pentru ea hobby relaxare cadou