Clinica Medicala Hilmi - cea mai inovatoare ingrijire medicala

La Clinica Medicala Hilmi aveti parte de cea mai inovatoare ingrijire medicala. Dotata cu aparatura de ultima generatie si avand medici specialisti de renume, Clinica Medicala Hilmi reprezinta locul in care dumneavoastra puteti avea acces la cele mai noi si mai eficiente tratamente.

Cunoscuta atat pentru calitatea serviciilor oferite, pentru tenhologia medicala de ultima ora folosita, cat si pentru campaniile umanitare dezvoltate, ultima fiind aceea de preventie a cancerului de col uterin, Clinica Medicala Hilmi este locul in care pasiunea pentru medicina si grija pentru pacient isi dau mana, oferind cele mai bune raspunsuri la problemele de sanatate.

Un tratament inovator si complet diferit fata de alte clinici oferit de Hilmi il reprezinta tratamentul pentru sindromul ovarelor polichistice. Aceasta tulburare este una de tip endocrin si se manifesta la femeile aflate la varsta reproductiva. Acest sindrom inseamna prezenta in numar mare a hormonilor de tip masculin, putand afecta atat frecventa ciclului menstrual, cat si sistemul reproductiv sau producerea de insulina. Din punctul de vedere al diagnosticarii, sindromul ovarelor polichistice se poate manifesta printr-o pilozitate excesiva, prin dereglari menstruale, prin modificarea nunantei pielii in zona genitala sau axiala, prin aparitia acneei sau prin imposibilitatea de a pierde in greutate. Metoda prin care aceasta tulburare poate fi verificata este aceea a ecografiei transvaginale.

Doctorul Khaled Hilmi, medic ginecolog in cadrul Clinicii Medicale Hilmi, avertizeaza doamnele si domnisoarele ca, in cazul in care se regasesc in cel putin doua dintre situatiile descrise mai sus, este necesar un screening pentru a vedea daca aceasta tulburare este prezenta.
Spre deosebire de majoritatea clinicilor, doctorii de la Clinica Medicala Hilmi garanteaza un tratament nou si inovator pentru aceasta tulburare, unul care sa nu necesite medicatia prin anticonceptionale. De asemenea, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cel mai eficient tratament si de cele mai bune servicii, Hilmi Medical Center a creat o oferta speciala prin intermediul careia puteti beneficia de consultatie si ecografie transavaginala la pretul de 99 de lei.

Pentru mai multe detalii si pentru a beneficia de aceasta oferta, va invitam sa vizitati site-ul www.Hilmi.ro sau sa va faceti o programare la unul dintre numerele  031 91 20 sau 0735 444 460.

Despre Clinica Medicala Hilmi

Hilmi Medical Center este locul care reuneste aparatura medicala ultramoderna cu profesionalismul unor medici de renume a caror misiune este aceea de a va oferi cele mai bune raspunsuri la problemele dumneavoastra de sanatate.

Punand pe primul loc siguranta pacientilor, Clinica Medicala Hilmi acorda fiecarui pacient ingrijirea specializata, empatia si atentia de care are nevoie, intr-un mediu sigur, specializat si in care solutionarea problemelor este prioritara, indiferent de gradul de complexitate al acestora.

Powered by SEO monitor