Clinica Hilmi in lupta impotriva cancerului de col uterin

In data de 30 mai, in incinta amfiteatrului George Emil Palade al Universitatii Carol Davila a avut loc evenimentul principal al campaniei de preventie si de constientizare a cancerului de col uterin desfasurata de Hilmi Medical Center cu sprijinul sponsorilor si partenerilor. Actrita Ioana Ginghina, impreuna cu alte personalitati media si specialisti in domeniul sanatatii au participat la acest eveniment si au sustinut initiativa Hilmi.

Evenimentul din incinta Universitatii Carol Davila face parte din campania umanitara desfasurata in perioada 15 mai – 15 iunie de clinica medicala Hilmi sub umbrela programului Hilmi pentru Comunitate. Facand parte din seria de activitati care au drept scop informarea doamnelor si domnisoarelor cu privire la simptomele cancerului de col uterin, factorii de risc si preventia acestuia, evenimentul central al campaniei a reunit o serie de personalitati si specialisti in domeniu care au vorbit despre factorii de risc HPV, diagnosticarea si tratamentul cel mai bun impotriva cancerului de col uterin, modalitatile de depistare a acestei probleme, metode de preventie precum si despre factorii psihologici care ajuta femeile in lupta impotriva acestei boli dupa ce au fost diagnosticate.

Actrita Ioana Ginghina, jurnalistele Iulia Zgripcea si Mihaela Calin, Dr. Florin Pop, medic primar in cadrul departamentului de Anatomie-Patologica, Dr. Monica Fagarasanu, medic specialist in Obstetrica-Ginecologie, psihoterapetul Ema Dobre precum si moasa independenta Vania Limban au luat parte la eveniment, au discutat despre cele mai bune solutii impotriva cancerului de col uterin si si-au exprimat suportul in aceasta campanie.

In conditiile in care Romania are cea mai mare incidenta din Uniunea Europeana in ceea ce priveste cancerul de col uterin (31%) si o rata de mortalitate de 18.3%, aceasta initiativa marca Hilmi este extrem de necesara. Riscul de cancer de col uterin este de 3 ori mai mare in Romania decat in alte tari iar, anual, peste 3000 de femei sunt depistate cu aceasta boala. Cu toate acestea, cancerul de col uterin poate fi prevenit foarte usor prin testarea periodica. De aceea, in perioada campaniei, Hilmi Medical Center ofera tuturor femeilor o consultatie gratuita, precum si un test Babes-Papanicolau gratuit. Intre 15 mai si 15 iunie, la clinica Medicala Hilmi veti beneficia din plin de initiativa acestei campanii.Organizata cu sprijinul sponsorilor Volksbank si Personal Genetics, precum si cu ajutorul partenerilor Sanatate pentru Viata, Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, Casa Jad, Scoala de Dans Con Sabor, Jurnalul de Ilfov, Active Family Center, Centrul de Sanatate Intima, WebDigital, Total Radiology, Diva Hair, QBebe, Bebelu, Mineralium Dead Sea, Pure Jatomi Fitness si MiniArtShow by Ioana Ginghina, campania impotriva cancerului de col uterin a clinii medicale Hilmi reprezinta o initiativa deosebita si extrem de eficienta pentru sanatatea dumneavoastra.

De asemenea, la Hilmi Medical Center veti beneficia de tehnologie de ultima ora, atentia unor medici de renume mondial precum si de servicii ireprosabile. Indiferent care este problema dumneavoastra, la Hilmi aveti parte de cele mai bune solutii pentru rezolvarea ei. Printre tratamentele revolutionare de la Hilmi se numara si acela de mezoterapie pe care il gasiti aici, o inovatie in domeniul dermatologic.  Va invitam sa va programati la un consult la Hilmi Medical Center pentru a beneficia de cele mai bune tratamente pentru sanatatea dumneavoastra.

Powered by SEO monitor