Clessidra - un eshop cu imbracaminte de dama si produse pentru modelare corporala

 

 

Clessidra poate fi considerat aliat al femeilor si partener de incredere pentru ca reprezentantii acestui magazin online au inteles exact ce au nevoie femeile pentru a se simti bine in fiecare zi si pentru a purta articolele vestimentare pe care si le doresc. Dispun de setul complet care reda aspectul asteptat. Multe femei simt un disconfort cand vine vorba de o tinuta mulata din cauza ca sunt nemultumite de aspectul corpului, din cauza kilogramelor in plus.

 

Chiar daca majoritatea magazinelor online dispun de articole vestimentare, la acestea lipseste un element esential, care sa le permita femeilor sa poarte acele articole vestimentare si anume produsele de modelare corporala. Setul complet poate fi comandat de la Clessidra.

 

Gama completa de produse de la Clessidra

 

Clessidra este acel eshop pentru toata lumea, care se pliaza pe diverse preferinte si stiluri vestimentare. Gama vasta de produse poate fi la indemana pentru o comanda completa de schimbare a garderobei pentru vara sau pentru concediu.

 

Fiecare produs comandat poate fi purtat fara sa apara aspecte neplacute, deoarece in combinatie cu un corset modelator talia poate fi subtiata si orice rochie se aseaza  mult mai bine apoi.

 

Utilizarea acestor corsete modelatoare de la Clessidra grabesc si procesul de termosudatie si purtate in timpul zilei creeaza senzatia de saturatie mult mai repede. Deci nu doar confera un aspect mai suplu a taliei, ci si ajuta la slabire. Pot fi purtate si in timpul activitatilor sportive, ceea ce va aduce corpul de vara mult mai repede.

 

Ofertele regulate de pe site permit clientelor sa beneficieze de mai multe produse la preturi reduse.

 

Costumele de baie Clessidra

 

Nici o vara nu trebuie sa treaca fara achizitia unui costum de baie. Gama de costume de baie de la Clessidra poarta clientele printr-o paleta cromatica variata. Unele au imprimeu deosebit, altele sunt simple, dar cu un croi aparte astfel incat sa iasa din anonimat pe orice plaja sau la orice piscina.

 

Acestea pot fi din doua piese, formate din chilot si sutien sau chiar pantaloni scurti sau dintr-o singura piesa. In functie de preferintele fiecarei femei, variante exista la Clessidra. Accesati site-ul pentru a vizualiza toata gama de produse si pentru a plasa o comanda.

 

Contact:

0730612141

0752094324.