Chemark Rom lanseaza astazi, 27.03.2012 noul site: www.chemarkrom.ro !



Pentru a fi mai aproape de clientii nostrii si pentru a le oferi in permanenþa suportul informaþional necesar am lansat o varianta imbunataþita a site-ului Chemark Rom. “Industria produselor pentru protecþia plantelor se afla intr-o permanenta evoluþie, producatorii dezvoltand continuu noi molecule, precum si noi formulari. De asemena foarte importanta este si nutritia plantelor, iar astazi si in Romania devin din ce in ce mai prezente noi tehnologii de fertilizare si de nutritie integrata a culturilor. Misiunea noastra este de a va þine la curent cu aceste noutaþi si de a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra distribuind produsele potrivite pentru protejarea culturilor, precum si pentru cresterea calitatii si cantitatii recoltelor. Accesand noul nostru web-site puteþi sa consultaþi in timp real, atat oferta noastra cat si informaþii despre componenþa produselor comercializate, dozaje, indicaþii de utilizare etc” a declarat Tudorel Pilaf  manager Marketing&Product Development.

Noul web-site se remarca printr-un design deschis si o interfaþa prietenoasa. Utilizatorului ii va fi deosebit de usor sa navigheze prin meniul intuitiv pentru a regasi informaþiile necesare. Secþiunea de produse ofera informaþii complete cu privire la produsele pentru care Chemark Rom deþine exclusivitatea pe piaþa romaneasca, in timp ce in cadrul secþiunilor : Microambalate si Macroambalate sunt prezentate in detaliu toate produsele comercializate si ambalate de catre companie. Suntem in permanenþa deschisi solicitarilor de produse noi, precum si in a va oferi consultanta tehnica si invitam clienþii sa acceseze secþiunea Contact pentru a lua legatura cu noi sau pentru a lansa comenzi.

Chemark Rom invita fermierii si proprietarii de fitofarmacii sa acceseze site-ul:

www.chemarkrom.r 

Chemark Rom este o companie romaneasca infiinþata in anul 1998. In momentul de fata compania este unul dintre cei mai importanti importatori, ambalatori si distribuitori de produse pentru protectia plantelor, fertilizanti si seminte in Romania.

 

pesticide chemark rom site lansare