Centura postanală - o necesitate pentru proaspetele mămici

Celebrele centuri modelatoare au ajuns să aibă diferite întrebuinţări în ziua de astăzi şi sunt din ce în ce mai căutate de către toate doamnele care îşi doresc o talie de viespe sau să intre în rochia preferată.

Magazinul Clessidra pune la dispoziţie o gamă variată de articole vestimentare precum rochii, pantaloni, jachete, rochii, salopete, topuri sau compleuri, dar şi corsete si produse modelatoare. Produsele sunt confecţionate din materiale alese cu grijă de către producători. Calitatea îşi spune cuvântul prin multitudinea de cumpărători satisfăcuţi.

Însă astfel de centuri pot fi utilizate şi în alte scopuri, cu avantaje deosebite. Un exemplu ar fi acele centuri postnatale  care sunt alegerea potrivită pentru o proaspătă mămică. Lista de opţiuni este vastă şi poate fi clasificată în funcţie de necesităţi.

Corsete postnatale pentru cezariană ajută la refacerea mai rapidă după intervenţia chirurgicală. Este uşor de închis datorită legăturilor de moş şi babă, iar materialul din care este confecţionat oferă o compresie mare, stabilitate şi susţinere mai ales pentru spate şi zona lombară. Cele 3 benzi anatomice pot fi uşor ajustate în funcţie de necesitate.

Centura postnatală poate fi utilizată şi postoperatatoriu, dar şi postnatal. În acest caz, pe lângă avantajele pe care le oferă un corset postnatal, centura oferă o mai bună susținere datorită susţinerii şi zonei inferioare ale spatelui. Deoarece acoperă atât partea abdominală, cât  şi şoldurile scoate în evidenţă o talie bine proporţionată din punct de vedere a circumferinţei abdominale şi circumferinţei soldurilor.

Sutien pentru alăptare - după naştere urmează perioada de alăptare, iar găsirea unui sutien care să aibă bretele detaşabile poate fi mai greu de găsit şi uneori nu se ridică la nivelul aşteptărilor multora dintre mămici. Clessidra creează sutiene tip bustieră din materiale confortabile la care li se pot îndepărta cu uşurinţă bretelele la ambele cupe.

Alte produse din aceeași categorie, special concepute pentru proasptele mămici cu scopul de a le susține în perioada de refacere se regăsesc pe https://www.clessidra.ro/20-centuri-postnatale