Centru de Diagnostic si Tratament Kineto Consult

Centrul medical KINETO CONSULT are contract cu firme private de asigurari medicale si decontare prin Casele de Asigurari de Sanatate.


            Cabinetele beneficiaza de aparatura medicala profesionala si de kinetoterapeuti cu experienta, pasionati de ceea ce fac, pregatiti sa se adapteze particularitatilor fiecarui 
pacient in parte. Ne concentram atentia asupra tratamentului individual, atent monitorizat de catre personalul specializat, menit sa imbunatateasca simtitor calitatea vietii.

 

            Ne propunem sa prevenim deficinetele de postura (cifoza, lordoza,  scolioza) sa pastram aliniamentul corporal prin corectarea malpozitiilor (genu valgum, genu varum, talus valg, picior equin) si sa combatem durerile  de spate (cervicalgii, dorsalgii, lombalgii, sacralgii) si degenerarea articulatiilor (coxartroze, gonartoze). Cum exercitiul fizic reprezinta pentru viitoarele mamici un important beneficiu pentru a face fata sarcinii, venim in sprijinul acestora cu programe de kinetoterapie si masaj pentru gravide, urmand mai apoi sa ne ocupam de dezvoltarea armonioasa a bebelusilor. Masajul are beneficii fizice si poate juca un rol important in circulatia sangelui, in digestie si in dezvoltarea copilului.

            In cadrul cabinetului nostru puteti beneficia de o gama larga de tratamente.

            Kinetoterapia, aceasta este compusă din programe specifice de recuperare medicală, și este o formă de terapie fizică asistată, al cărei scop este reabilitarea unor funcții motrice diminuate sau creșterea nivelului funcțional, în cazul anumitor afecțiuni specifice: Gimnastica medicala, Terapie manuala, Recuperare posttraumatica,  Corectarea posturii corporale, Gimnastica pre- si postnatala, Gimnastica si masajul bebelusului, Gimnastica pentru combaterea obezitatii. Printre tipurile kinetoterapiei regasim: Kinetoterapie individuala, Kinetoterapie bebelusi, Kinetoterapie gravide, Reeducare vestibulara, Reeducare postoperatorie.

 

Fizioterapia trateaza si previne o serie de probleme de la nivelul articulatilor, sistemului osos, sistemului muscular, cailor respiratorii, creierului, inimii sau sistemului nervos. Actiunea agentilor fizici asupra organismului au importante efecte antialgice, antiinflamatorii, decontracturante si miorelaxante, din acestia facand parte: Curenti galvanici, Curenti diadinamici, Curenti TENS, Curenti interferentiali, Electrostimulare, Ionizare, Ultrasunet, Laser, Solux, Drenaj limfatic, Terapie TECAR, Laserterapie, Magnetoterapie, Ultrasonoterapie, Electroterapie.

Masajul teraputic trateaza durerea si multe alte probleme de sanatate, inclusiv durerile de spate, spasmele musculare, suprasolicitarile musculare, leziunile sportive, tendinita, limfedemul, sindromul de tunel carpian si chiar si durerile de cap pot sa dispara cu acest tip de masaj. Acest masaj se face de fiecare data de catre un terapeut care stie bine traiectul muscular.

Ecografia musculoscheletala si avantajele ei

Avantajele ecografiei musculoscheletale constau în accesul rapid, caracterul neinvaziv, neiradiant, costul relativ redus comparativ cu alte metode imagistice, reproductibilitatea și gradul de acuratețe crescută, în unele domenii , este considerată standardul de aur, superioară investigației RMN ecografia musculoscheletală.


Alte proceduri si consultatii:

-        P.R.P. cu ghidaj ecografic
-        Evaluari somato-functionale
-        Dryneedling
-        Terapie manuala
-        Tratamente alternative
-        Kinesio Taping
-        Trigger Points
-        Yoga Therapy


Locatiile noastre sunt:

Aviatiei, Str. Nicolae Caramfil nr. 64, sector 1, Bucuresti

tel: 0799866240

Piata Victoriei, Str. Argentina nr. 5, sector 1, Bucuresti

tel: 0727843402

#kinetoterapie #kineto #fizioterapie #recuperare