Cel mai mare antreprenor de turism din România investește acum în tehnologie!

După ce a validat cu succes mai multe proiecte, CristianPandel, antreprenorul din spatele Christian Tour, investește acum întehnologie, punând bazele Memento HUB, un proiect care va dezvolta aplicații capabilede a oferi utilizatorilor o experiență unică, mult îmbunătățită față de soluțiiledeja existente în piață. Acest demers își propune să revoluționeze modul încare oamenii interacționează cu tehnologia, urmărind eficientizarea sarcinilorzilnice, fie la locul de muncă, fie în viața personală, de zi cu zi.

Astfel,beneficiind de experiența acumulată de-a lungul timpul din dezvoltarea de noibusiness-uri, dintre care amintim de agenția de turism Christian Tour sau deMementoBUS, primul Smart Cost Bus din România, Cristian Pandel s-a asociat cuBogdan Cismariu, un specialist în sistemele tehnologice și în dezvoltareasoftware, pentru a da viață proiectului MementoHUB. Prin această inițiativă și prin înființarea unui start-up exclusivtehnologic, cei doi intenționează să confirme faptul că România este unveritabil „Silicon Valley” al Europei.

Viziunea MementoHUB

Tehnologia aatins în acest moment un punct de răscruce, în care serviciile distribuitepermit dezvoltarea unor aplicații cu impact major prin integrarea unor soluțiigranulare și independente. Memento HUBare ca scop principal crearea unui ecosistem de microservicii completfuncțional și integrat, prin care să permită dezvoltatorilor un ciclu foarterapid de la idee la produs. Această abordare va permite extinderea exponențialăa capabilităților ecosistemului, aplicațiile urmând să profite de pe urmasinergiei apărute între modulele independente.

„Am fost inspirați de fluxurile moderne de dezvoltare software și am decis că acum este un moment prielnic să aducemcontribuția noastră acestui mediu aflat într-o evoluție rapidă. Arhitecturamicroserviciilor, deja validată de marii jucători din industrie, a adussuportul stabil de care aveam nevoie pentru aplicațiile noastre uimitoare cevor modela viitorul”, declară CristianPandel, Chairman of the Board Memento Group of Companies.

Ca urmare aacestei inițiative, Memento HUB a preluat și gestiunea tuturor aplicațiilordezvoltate în cadrul Christian Tour de-a lungul vremii, cu intenția de a faceparte integrantă din ecosistemul menționat anterior. Dintre aceste aplicațiiamintim de HelloRomania.eu și MementoBus.com, parte din MementoGroup, cel mai mare grup turistic integrat, prezent pe piața din România încădin anul 1997, alături de care se regăsesc o serie de business-uri cu specificîn industria turismului, având experiență îndelungată pe piețele localeeuropene.

Mai multeinformații sunt disponibile pe situl oficial http://mementohub.com

Cristian Pandel Memento Hub investitii in tehnologie Christian Tour cel mai mare antreprenor de turism