Bento devine HP Enterprise Silver Partner – competența Solution Provider

București, 21.10.2020 - Bento, companie specializată în dezvoltarea software și în livrarea de servicii de infrastructură IT & Cloud, cu o experiență de peste 16 ani pe piața IT din România, a anunțat dobândirea certificării HP Enterprise Silver Partner competența Solution Provider.  

Statutul de Silver Partner obținut recent, marchează un pas important în relația Bento – HPE, consolidată pe parcursul a 3 ani de colaborare strânsă în cadrul a numeroase proiecte extrem de complexe și de competitive pentru ambele părți, ce au vizat clienți importanți din România din industrii precum: IT&C, Manufacturing, Food.

Soluțiile implementate alături de HPE stau la baza proiectelor de transformare a operațiunilor IT prin migrarea lor către tehnologii specifice de virtualizare și containerizare.

Noul statut reprezintă un pas firesc în evoluția companiei dar și un rezultat al competențelor tehnice și de business HP dobândite de către echipa Bento. Toate acestea au contribuit în mod semnificativ la crearea și implementarea unor infrastructuri convergente performante HPE.

În ultima perioadă, echipa Bento a implementat numeroase proiecte bazate pe echipamente hardware HPE, integrate în infrastructuri IT convergente și cu tehnologii de virtualizare și automatizare. Soluțiile Bento sunt în permanență gândite astfel încât să poată răspunde căt mai bine nevoilor de moment ale clienților săi, dar și să le preîntampine pe cele viitoare.

“Parteneriatul nostru cu HPE aduce o valoare adaugată reală clienților noștri, motiv pentru care suntem încântați să fim recunoscuți de către HPE ca Silver Partner – Solution Provider. Înțelegem pe deplin valoarea parteneriatului nostru precum și responsabilitățile care vin odată cu acesta. De asemenea, împărtășim un obiectiv comun cu HPE: acela de a ne ajuta clienții să crească continuu prin inovare tehnologică, oferindu-le ori de câte ori au nevoie soluții IT croite special pentru ei” – a declarat Andrei Cupaciu, IT Director & Partner în cadrul Bento.

Mai multe informații despre serviciile IT oferite de Bento sunt disponibile pe: https://www.bento.ro/servicii-it.

Persoana contact: 
Aurelia Stroe, 0742 283 484

Despre Bento
Bento (
www.bento.ro) este unul dintre cei mai reputați furnizori de soluții software personalizate și servicii de infrastructură IT&Cloud. Cu 16 ani experiență și un portofoliu de clienți printre care British American Tobacco, McCann, HP Enterprise, Computaris, Grupul Adrem, Apa Nova o companie Veolia, Electrica, Enel, eOn Assist Complet, Whiteland Logistics, Agricover Credit IFN, Alka sau Anais Digital, compania joacă un rol cheie în transformarea digitală a organizațiilor de orice dimensiune. Bento are operațiuni în România, Statele Unite și Austria. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.bento.ro.

Bento HPESilverPartner serviciiIT serviciicloud infrastructuraconvergenta