Ce este un extras ortofotoplan si de unde il puteti obtine

Extrasul de ortofotoplan este un act ce reprezinta un numar cadastral pe un suport fotografic. Mai concret, este o harta foto ce ofera informatii vizuale precise asupra unui numar cadastral.

Atat timp cat exista un extras de plan pe ortofotoplan, lucrarile de cadastru vor fi mult mai bine administrate si asta pentru ca se pot face destul de usor anumite modificari si actualizari ale planurilor topografice si cadastrale. Si pentru faptul ca este o fotografie, aceasta va reflecta situatia reala dintr-un anumit teren si poate fi interpretat chiar si de o persoana neavizata in acest sector.

Stiati ca in multe tari din Europa ortofotoplanul este din ce in ce mai utilizat, iar Romania se afla printre putinele state unde beneficiaza de ortofotoplan?!

De unde puteti obtine un extras de plan cadastral pe ortofotoplan?

Un extras de plan cadastral pe ortofotoplan este necesar in ceea ce priveste elaborarea planurilor urbanistice ce sunt solicitate in P.U.Z. (Plan Urbanistic Zonal) si P.U.D. (Plan Urbanistic Detaliu) care atesta faptul ca proiectul este concludent cu legislatia in vigoare.

Acesta pune in evidenta toate caracteristicile esentiale ale mediului natural precum hidrografia, relieful si vegetatia, dar si ale obiectelor construite ce sunt existente in zona. Ortofotoplanul este necesar atat in constructiile industriale, agricole, rezidentiale sau comerciale, cat si in constructiile civile precum autostrazi, sosele, drumuri de acces etc.

Dat fiind faptul ca tehnologia este intr-o continua dezvoltare si ne ajuta sa ne eficientizam timpul, dar sa si gasim solutii atunci cand avem nevoie, un ortofotoplan poate fi obtinut din mediul digital. Pentru cei care au nevoie de acest document, pot accesa pagina ortofotoplan.ro pentru a obtine acest document.

Acestea sunt realizate pe baza proiectelor tehnice intocmite si executate de persoane cu experienta in domeniu ce sunt autorizate de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Daca veti accesa pagina ortofotoplan.ro veti avea parte de cateva avantaje importante: un pret fix care include taxa pentru emiterea documentului. Acesta va fi livrat rapid prin posta electronica, fara costuri suplimentare.

Eficientizarea timpului pentru ca nu mai sunteti nevoiti sa stati la cozi interminabile la ghisee. Acesta se poate solicita online, la doar cateva click-uri distanta. Accesand acest site veti avea parte si de siguranta: ortofotoplanul este autentic, datele inscrise in acesta putand fi verificate oricand pe site-ul oficial ANCPI.

Ce contine concret extrasul de ortofotoplan

Acest document contine imaginea aeriana a imobilului, cat si a terenului unde sunt evidentiate actualizarile. Detaliile precum forma, dimensiunile laturilor, imobilului si terenului, pozitia constructiilor vecine, cat si diferentele de nivel pot fi gasite intr-un extras de ortofotoplan.

Pentru a putea intra in posesia acestui document cei interesati trebuie sa cunoasca numarul cartii funciare pentru care se solicita extrasul, imobilul sa aiba reprezentare grafica si sa fie de tip teren.

Orice persoana poate accesa pagina ortofotoplan.ro pentru a vedea toate detaliile precum avantajele de care vor avea parte, cat si preturile fixe pe care le va achita.

Date de contact:

contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

ortofotoplan.ro