Ce criterii de baza trebuie sa indeplineasca un studio de videochat serios?

Daca esti tanara, frumoasa si vrei mai mult de la viata, atunci sigur ai luat in considerare pana acum unul dintre cele mai cautate si profitabile joburi de pe piata romaneasca - videochatul. Cu toate ca, in prezent, oamenii incep sa aiba o impresie din ce in ce mai buna fata de aceasta activitate, exista si situatii mai putin avantajoase pentru cei care vor sa incerce acest domeniu. De exemplu, daca nu te informezi corect poti avea o experienta neplacuta in cadrul unui studio de videochat care nu se afla in legalitate si care nu ofera conditii corespunzatoare de lucru modelelor sale.

Din pacate, atrase de castigurile din domeniu, au aparut tot mai multe firme ce incearca sa evite rigorile legii. Desi exista un cadru legal in Romania pentru aceasta activitate inca din 2003, exploatarea modelelor si inselarea Statului Roman sunt practicate de unele studiouri de videochat care se ghideaza numai dupa profitul imediat. Pentru a nu cadea in plasa escrocheriei, iata cateva criterii dupa care sa te ghidezi in alegerea unui studio de videochat care sa aiba in vedere interesele tale:

1. Varsta minima de angajare la un studio de videochat este de 18 ani. Atunci cand varsta nu este importanta pentru respectivul studio de videochat, atunci cu siguranta legea nu este respectata nici in alte privinte. Aceste servicii sunt dedicate cu exclusivitate adultilor, asadar orice firma care angajeaza minore nu respecta, in primul rand, modelele. Cu toate acestea, exista cazuri in care tinere sub varsta de 18 ani sunt angajate folosind identitati false sau schimbandu-le actele de identitate cu ale altor persoane. Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume, nu ar permite niciodata asemenea practici!

2. Forma legala de colaborare: contract ferm de artist-interpret. Acesta este unul dintre cele mai importante indicii asupra seriozitatii unui studio de videochat. Daca prima zi de activitate te va intampina fara sa semnezi un contract in dublu exemplar, profesionalismul si practicile respectivei firme in ceea ce priveste legalitatea sunt cel putin indoielnice. Daca respectiva firma-fantoma incearca sa te convinga ca procedurile de inregistrare a contractelor sunt foarte laborioase si indelungate, atunci nu accepta colaborarea. Spre deosebire de acestea, Studio20 iti va oferi un contract ferm de artist-interpret pe care il vei semna direct cu producatorul international. 

3. Siguranta si discretie. Un studio de videochat profesionist te va ajuta sa iti protejezi identitatea in cazul in care doresti acest lucru, iar Studio20 are la dispozitie resursele tehnice pentru a-ti oferi siguranta de care ai nevoie sau, in cazul in care doresti sa te afirmi pe plan international, cel mai mare studio de videochat din lume te va ajuta sa ajungi un star al acestui domeniu!

4. Comision standard de 50%. Un studio de videochat care pune accent pe grija fata de modelele sale intotdeauna va oferi un minimum de 50% comision din incasarile tale lunare. Multumita multiplelor bonusuri, la Studio20 ai sansa de a ajunge chiar si pana la un comision cumulativ de 65%, acest fapt traducandu-se in venituri de pana la 10.000 de dolari pe luna.

5. Evidenta veniturilor. Pentru a fi sigura ca veniturile tale sunt sigure si legale, atunci cand vei primi banii, la fiecare doua saptamani de activitate, vei semna si un act aditional care va insemna inregistrarea sumei finale si evidenta impozitelor si taxelor aferente acesteia. Bineinteles, castigurile materiale iti vor fi virate de catre societatea comerciala cu care ai semnat contractul in contul bancar pe care il alegi. Orice alta forma de plata va trebui sa iti ridice imediat un semn de intrebare asupra respectivului studio de videochat.

studio de videochat studio20