CB Mania incepe anul cu oferte speciale la statii radio CB

Pentru cei care vor o comunicare mai eficienta in trafic, dar si pentru cei ce doresc sa incerce pentru prima data o statie radio, CB Mania vine la inceput de an cu numeroase promotii pentru produse entry level si produse de top cum ar fi cunoscutele statii radio President recunoscute pentru fiabilitatea si usurinta in functionare.

Nu mai putin de 14 modele de statii radio CB President te asteapta in aceasta perioada cu un discount de 20%. Poti sa iti achizitionezi modelul CB President Teddy ASC, un model entry level potrivit pentru cei care abia acum vor sa descopere avantajele unei statii radio CB la drum sau performantul model CB President Jackson II ASC ce inglobeaza tehnologii de ultima generatie. O dovada a calitatii acestor produse sta si garantia extinsa de 5 ani pentru aceste produse.

Pentru fiecare model in parte clientii pot alege foarte usor antenele compatibile, ca produse recomandate pe pagina de prezentare a fiecarei statii din magazinul online, pentru a obtine cele mai bune performante in oras si pe drumurile nationale sau pot cere prin telefon sau email sprijinul unui consultant CB Mania. La sediul companiei din Bucuresti din Str. Mihai Eminescu nr. 121, sunt oferite si servicii de calibrare a statiei dupa montare. Intreaga procedura dureaza mai putin de 15 minute si este realizata cu aparate de masura extrem de precise. Tot aici clientii pot beneficia de service pentru orice model de statie radio achizitionat sau nu de la CB Mania.

Pe langa statiile radio CB, pe www.cbmania.ro gasesti o gama completa de produse pentru comunicatii radio si nu numai: statii de emisie receptie PMR Midland si Uniden, statii pentru taxi de emisie receptie, statii radio Motorola, antene si accesorii pentru toate tipurile de statii radio, detectoare radar, statii maritime, sisteme de navigatie GPS, dar si camere video pentru sporturi extreme, foarte apreciate de cei ce vor sa surprinda cele mai spectaculoase momente de pe partie, din cursele de biciclete sau chiar atunci cand practica sporturi subacvatice.

Evita accidentele, traficul aglomerat si amenzile stiind totul despre ceea ce se intampla pe sosele. O statie radio de la CB Mania este usor de instalat si iti ofera la timp informatii care iti vor face drumurile mult mai placute. Descopera pe site-ul CB Mania toate ofertele promotionale de inceput de an mai ales ca in conditii de iarna,informatia primita pentru orice kilometru in plus poate fi extrem de importanta.