Capsio – O noua erã începe!





Global Research, aflata de mai bine de 10 ani in prim planul cercetarii romanesti, lanseaza pe piata o gama unica destinatã sferei ORL, CAPSIO.

Folosind experienta romaneasca, acumulata si certificata prin multiple medalii, Global Research a folosit apa cea mai pura, apa saracita in deuteriu, a adaugat experienta si cercetarea proprie in extrasul de ardei iute, capsicum si alte uleiuri esentiale din flora romaneasca spontana, a adugat multa munca si pasiune si a rezultat un produs unic, original CAPSIO.

CAPSIO Alergie &  Sinuzita, destinat ameliorarii in minute a simptomatologiei asociate alergiei ºi sinuzitei: congestie, nas care curge, nas infundat, durere de cap, stranut. Extrasul de ardei iute (capsicum), uleiul de eucalipt, de rozmarin, apa saracita in deuteriu, sarea de la marea moarta sunt doar cateva dintre ingredientele acestui produs unic.

CAPSIO Migrena, destinat ameliorarii in minute a durerilor de cap si cefaleei de cauza diversa. Extrasul de ardei iute (capsicum), uleiul de busuioc, apa saracita in deuteriu, sarea de la marea moarta sunt doar cateva dintre ingredientele acestui produs unic.

CAPSIO Raceala si Gripa in care am pus extrasul de ardei iute (capsicum), ulei de brad, apa saracita in deuteriu, sare de la marea moarta, pentru ameliorarea in minute a simptomatologiei asociate racelii si gripei, inclusiv a febrei.

Am acordat o atentie deosebita, solutiilor saline complexe pentru ca noi am dorit sa oferim nu numai clasica “apa de mare”,  ci un produs complex destinat spalarii si reducerii congestiei mucosei nazale,  cu efecte antimicrobiene importante.

CAPSIO Solutie Salina Hipertona, cu un continut de sare mai mare decât in organismul uman si adaos de ulei de salvie cu efect antimicrobian destinat afectiunilor din sfera ORL a adultului.

CAPSIO Kids Solutie Salina Izotona, spala delicat mucoasa nazala a copilului, cu o concentratie de sare asemanatoare celei din organism, inlatura impuritatile, scade congestia si reduce incarcatura microbiana.

Am construit gama CAPSIO din dragoste pentru natura si grija fatã de pacient, realizand un produs 100% natural, care nu da dependenta sau obiºnuinta, putand fi folosit de cate ori este nevoie si la un pret care il face accesibil oricui.



capsicum tratamente naturiste alergie sinuzita raceala