CAMPANIA DE RESPONSABILITATE SOCIALA TU ESTI MOS CRACIUN 2015

 



Pornind de la motto-ul “Fii Mos Craciun pentru un copil aflat in dificultate!”, Asociatia ATITUDINI SI ALTERNATIVE in parteneriat cu Asociatia Centrul pentru o Societate Durabila organizeaza in perioada 1 octombrie- 31 decembrie 2015 cea de-a V–a editie a campaniei “TU esti MOS CRACIUN”, dedicata copiilor institutionalizati.



Grupul tinta pentru aceasta editie este reprezentat de 100 de copii cu varste intre 5-18 ani aflati in centre de plasament sau familii dezavantajate din punct de vedere financiar din Municipiul Bucuresti. Pentru cazurile speciale din localitatile aflate in afara campaniei, identificate de organizatori, lista ramane deschisa.



Scopul evenimentului este de a aduce un strop de bucurie in prag de sarbatoare in randul copiilor institutionalizati, prin motivarea populatiei pentru oferirea cadourilor dorite. Astfel, campania presupune colectarea dorintelor acestor copii sub forma de scrisori catre Mos Craciun si postarea lor pe site-ul dedicat evenimentului http://www.atitudini-on.ro. Aici vor putea fi citite si indeplinite de cei care pot si doresc sa actioneze in spiritul Craciunului, oferind cadouri sau facand o donatie in contul Asociatiei.



Darurile vor fi inmanate in cadrul unui eveniment organizat in Plaza Romania, in data de 19 decembrie 2015, orele 19.30, asigurandu-se in acest fel vizibilitatea campaniei.



Evenimentul va debuta cu un recital sustinut de catre Cristina Ciobanasu (LaLa Band)



Un mic sprijin inseamna un copil fericit de Craciun. Vrei si Tu sa fii MOS CRACIUN in acest an? 



 



Pasi pentru transformarea dorintei in realitate



Citeste scrisorile postate, alege una sau mai multe dorinte pe care doresti sa o/le indeplinesti, comunica-ne prin e-mail sau telefon numele copilului/copiiilor si centrul din care provine/provin pentru a verifica daca mai exista un alt potential “Mos”, cumpara cadoul/cadourile cerute si trimite-l/trimite-le pe adresa: Asociatia Atitudini si Alternative, Str. Mihai Eminescu, Nr 19-21, Camera 604, Sect 1,Cod postal 010514, Bucuresti



* Pentru comenzile online se poate da direct adresa de mai sus.



Dupa primirea fiecarui cadou, scrisoarea a carei dorinta a fost indeplinita va trece la sectiunea “Mosul ti-a indeplinit dorinta” de pe aceeasi pagina.



SAU



Nu ai timp de cumparaturi/vrei sa sprijini Asociatia in organizarea campaniei din punct de vedere financiar?



Fa o donatie sau o sponsorizare!



Contacteaza-ne



Catalina Badoiu-coordonator de proiect Asociatia Atitudini si Alternative



Tel. +40742.280. 389



E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro



Informatii contact donatii: 



Asociatia Atitudini si Alternative



CIF: 17880783



Banca Transilvania Agenție Piata Romana



IBAN: RO13BTRL0410 1205 1248 03XX



Telefon: +40742.280. 389



Fax: +4(0) 314 341 645



E-mail: tuestimoscraciun@atitudini-on.ro



Trimiterea darurilor se poate face la adresa:



Asociatia Atitudini si Alternative



Str. Mihai Eminescu, Nr 19-21, Et.6, Sect 1, Bucuresti

CSR Craciun responsabilitate sociala camopanie umanitara ONG