Calculator indice de masa corporala de la NutritieCluj.ro



Calculatorul este foarte intuitiv, se poate folosi usor doar cu mouse-ul si de asemenea este adaptat  pentru a se folosi si cu dispozitive touch-screen, tablete, smart-phone.

Iti alegi inaltimea si greutatea si vei vedea imediat in ce categorie te incadrezi din punct de vedere ponderal. Apoi daca apare butonul de “Riscuri  asociate” da click sa vezi explicatiile acestora puse la dispozitie de dr. Madalina Indrie, medic nutritionist Cluj-Napoca.

Consultatiile de specialitate realizate de dr. Madalina Indrie, medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli metabolice sunt  pentru scadere ponderala in caz de suprapondere, obezitate; crestere ponderala; terapie medicala nutritionala (dieta) in diferite patologii: digestive, cardio-vasculare, metabolice (dislipidemii, hiperuricemii-guta, diabet zaharat, prediabet, etc.), oncologice, reumatologice, etc.,  alimentatia gravidei si a lauzei; stabilirea planului nutritional optim pe diferite categorii de varsta.

Toate consultatiile au ca rezultat un plan de nutritie personalizat, adaptat fiecarei persoane in parte in functie de necesitatile si constrangerile date de starea medicala a pacientului, programul de lucru, etc.

Pentru informatii suplimentare  http://www.nutritiecluj.ro

Dr. Madalina Indrie

nutritie cluj nutritionist cluj imc