Călătorie în lumea super reducerilor la Târgul de Turism online, alături de Europa Travel

La ediția de primăvară a Târgului de Turism desfășurat online, turoperatorul Europa Travel a pregătit discounturi de până la 40% pentru o mulțime de programe turistice în Europa potrivite pentru orice tip de călător. Românii pot alege și dintr-o gamă variată de circuite exotice cu avionul în toată lumea, vacanțe tematice de Paște și 1 Mai, sejururi estivale în destinații consacrate sau tururi spirituale în România, profitând de tarifele speciale și de serviciile turistice excelente. Ampla campanie de reduceri se desfășoară online, dar și în cadrul agenției (Șoseaua Mihai Bravu, numărul 62A), în perioada 21-24 februarie.

Ofertele de la Târgul de Turism îți poartă noroc!

În cadrul Târgului de Turism online, Europa Travel scoate în față atât destinații apreciate, dar aduce și noutăți pe plan turistic precum circuite în America de Sud, Asia de sud-est sau Orientul Mijlociu. Însă, vechea Eladă rămâne și în acest sezon, destinația cu cea mai mare cerere turistică, țară pe care turoperatorul o cunoaște în detaliu și unde deține cele mai multe hoteluri în garanție mizând pe servicii bune la prețuri pentru toate buzunarele.

Spania și Portugalia – vedetele sezonului estival!

Printre noutățile prezentate în cadrul TTR se află sejururile în Portugalia, în stațiuni precum Cascais și Estoril, ce beneficiază acum de reduceri de până la 10% aplicate punctual, în funcție de fiecare cerere în parte, dar și circuitele exotice și de aventură în locuri mai puțin accesibile publicului de larg consum, unde prețurile scad semnificativ chiar și cu până la 500 de euro în funcție de programul ales.

Urmând tendințele din sezonul trecut, și în acest an topul destinațiilor preferate de turiștii români pentru vacanța estivală reconfirmă locuri din Grecia – pentru care Europa Travel a pregătit transport gratuit la pachetele cu autocar, inclusiv pentru plecările din iulie și august, și 30% reducere pentru chartere spre insule ca Rhodos, Creta ori Zakyntos; Turcia – unde prețurile scad cu 35% la pachetele cu autocar în stațiunile de la Marea Egee și reduceri de 15% pentru escapadele all inclusive în Antalya; Bulgaria – unde turiștii care achiziționează un pachet de minim 5 nopți de cazare în stațiuni precum Nisipurile de Aur, Sunny Beach sau Albena, beneficiază de transport cu autocarul gratuit!

În plus, turoperatorul vine și cu o nouă vedetă estivală – Spania, cu vacanțe de 7 nopți în Tenerife și Mallorca, insule căutate îndeosebi de tinerii dornici de distracție și Costa del Sol, stațiune potrivită mai ales pentru familii și seniorii dornici de relaxare, ce beneficiază de discounturi de 15%. 

Turiștii vor găsi pe site-ul turoperatorului, pachete turistice avantajoase ca preț și pentru vacanțele speciale de Paște și 1 Mai în stațiuni din Bulgaria sau Grecia la circuitele cu autocarul pentru care reducerile ajung până la 17%.

Circuitele de aventură și exotice, noua modă în turism!

Se sesizează o mărire considerabilă a apetitului turiștilor pentru călătoriile exotice și turismul de aventură, astfel că Europa Travel nu doar că și-a extins paleta de destinații în întreaga lume incluzând pe lista locuri precum Rusia, Egipt, India, Israel, Maroc, SUA, China, Thailanda sau Africa de Sud, dar a pregătit și oferte speciale la TTR online, cu reduceri ce ajung până la 30%.

De la an la an, suprizele de la categoria circuite devin din ce în ce mai interesante chiar și pentru noi, declară Nicoleta Ungureanu, Marketing Manager Europa Travel. Dorința de aventură și de noi experiențe a pasionaților de călătorii devine din ce în ce mai clar exprimată, lucru care ne bucură foarte tare și ne motivează să le oferim cât mai multe opțiuni, pentru destinații din toate colțurile lumii. Anul acesta, mai mult decât oricând, mergem pe ideea că spiritul curios și aventuros al turiștilor noștri poate depăși orice granițe. Nu mai există limite care nu pot fi depășite sau destinații în care aceștia să se teamă să se aventureze. Îi însoțim în atracții din toate colțurile Europei, Asiei, Africii, Americii și Orientului Mijlociu.

Interesul turiștilor a crescut și pentru circuitele culturale în Europa, astfel nu puteau fi omise tururile culturale cu autocar, în țări precum Franța, Elveția, Turcia sau Italia, pentru care prețurile scad cu 40% în perioada Târgului de Turism online.

Tarife imbatabile la vacanțele pe meleaguri pitorești!

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, promovarea turismului românesc rămâne o prioritate pentru turoperatorul Europa Travel, mai ales că pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Circuitul în Maramureș și Nordul Moldovei este surpriza sezonului așa că se bucură de o reducere substanțială de 22%, prilej excelent ca pelerinii moderni să bifeze pe lista locurilor de văzut bisericile din lemn parte din UNESCO, Cimitirul Vesel de la Săpânța sau Cetatea Sucevei.

În perioada următoare, ne dorim să îi ajutăm pe turiștii noștri să redescopere din nou ”acasă” și să se bucure de escapade în natură, așa că am inclus pe lista noastră numeroase circuite în România. Opțiunile pot fi consultate oricând pe site-ul nostru, iar acestea pot fi achiziționate inclusiv prin tichetele de vacanță, completează Marketing Manager Europa Travel, Nicoleta Ungureanu.

La ediția de primăvară a Târgului de Turism reducerile pregătite de Europa Travel sunt următoarele:

·         Reduceri de 35% la sejururile cu autocarul în Turcia (Bodrum, Kusadasi, Marmaris), 15% reducere la vacanțele all inclusive în Antalya;

·         Transport gratuit la sejururile cu autocarul în Grecia (plecările din iulie și august) și reducere de 30% la charterele cu avion;

·         Reduceri de până la 30% la circuitele cu avionul în întreaga lume și de 40% la tururile cu autocar în Europa;

·         Reduceri de 15% la chartere în Spania (Mallorca, Costa del Sol, Tenerife) și de până la 10% la sejururile în Portugalia (Estoril și Cascais);

·         Transport gratuit cu autocarul în Bulgaria (sejururi de minim 5 nopți);

·         Reduceri de până la 17% la circuitele de Paște, cu autocarul.

Toate ofertele speciale pregătite de Europa Travel pentru Târgul de Turism vor fi regăsite pe europatravel.ro, începând de joi, 21 februarie.

Despre Europa Travel

Consacrat ca turoperator de chartere cu autocarul în Grecia și prima agenție care a scos pe piața de turism vacanțele de 6 nopți de cazare, Europa Travel ne-a surprins cu tot felul de premiere turistice de-a lungul timpului. Dintre acestea amintim popularele Vacanțe la 1 Euro, cazare în Grecia de la 100 euro sau Descoperă Europa prin Europa Travel. În ultimii ani, peste 300.000 de turiști au călătorit prin Europa Travel alegând produsele de tip ”smart travel” – cel mai bun raport calitate/preț.

 

De Mădălina Isar

Targul de Turism online Europa Travel Reduceri la vacante Reduceri Targul de Turism Targul de Turism al Romaniei vacante reduse preturi mici