Cafea de specialitate pentru orice gusturi, in noul magazin online Prajitoriedecafea.ro

Iubitorii cafelei arabice proaspat prajite se vor putea desfata de acum si acasa sau la birou cu aromele celor mai bune boabe, atent selectionate din culturi ecologice din Costa Rica, Brazilia, Columbia, Congo, Tanzania si El Salvador - in noul e-shop www.prajitoriedecafea.ro. Mai mult decat un simplu magazin online, site-ul este in plin proces de a deveni un portal de informatii si noutati - un loc in care romanii pot afla care este pretul corect al cafelei de specialitate, cum se prepara cafeaua in functie de echipamentele folosite, plus alte sfaturi sau trucuri deosebit de utile.


Desprea produsele ce pot fi comandate online

Direct de pe prima pagina, magazinul isi intampina vizitatorii din intreaga tara cu toate sortimentele de cafea disponibile si preturile aferente. Simplu, rapid, incat din doar cateva click-uri pachetul preferat de cafea sa fie in casa ta!

Produsele Mazo sunt disponibile pentru comanda imediata, in pungi speciale de 250 de grame/1 kilogram. Descrierile acestora contin informatii legate de tara de origine, soi, altitudinea la care a fost cultivata cafeaua, metoda de procesare, soiul, perioada exacta a recoltarii cafelei, punctajul oficial si aromele ce o definesc.

Lungul drum al cafelei

Pana sa ajunga in paharul sau in ceasca noastra, cafeaua strabate un drum lung si trece prin mai multe procese, atent controlate si dirijate - porneste in stare cruda (verde) din tara de origine si ajunge in prajitorie. Apoi, fiecare cafea pe care clientii o comanda este prajita imediat dupa ce s-a facut comanda (tocmai pentru a-si pastra prospetimea si aroma cat mai mult timp).

Prajirea se face cu atentie, fiind monitorizata constant, cu aparatura speciala (doar astfel poate fi obtinut un produs de cea mai inalta calitate); apoi este ambalata in pungi speciale si trimisa catre clienti. Pungile sunt imprimate si cu data prajirii, pentru un plus de corectitudine si incredere!

Este aceasta cafeaa de specialitate diferita de cea de larg consum?

In primul rand, aceasta atesta ca originea boabelor este intotdeauna controlata  - ea provine de la fermieri specializati. Prajitoria noastra foloseste doar cafea 100% Arabica, in cantitati mici, pentru a accentua calitatea aromelor fiecarei cafele in parte dar si pentru a oferi un produs cat mai aromat, mai gustos si maidelicios.

cafea de specialitate prajitorie de cafea magazin online cafea cafea cumpara online mazo cafea mazo prajitoria de cafea mazo cafea de specialitate mazo