Cadouri Personalizate Pentru Paste Idei De Cadouri Pentru Paste 2010

Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie, va ofera in exclusivitate tuturor posibilitatea de a alege cadouri unice, personalizate pentru Paste cu mesajul dumneavoastra. Mesajul personalizat transmis cu ocazia Sarbatorii Pastelui are un impact maxim in cazul cadourilor personalizate pentru Paste.

 

 

 

Adi Center va propune cateva idei de cadouri personalizate pentru Paste. Cadourile personalizate pentru Paste pot fi achizitionate de la Adi Center la cele mai mici preturi ale pietei.

 

 

 

Adi Center va ofera urmatoarele tipuri de servicii de personalizare cadouri pentru Paste:

 

 

 

- Felicitarile personalizate de Paste pot afisa continut de tip text si imagini, fiind realizate pe orice tip de material suport prin servicii de print digital la Adi Center.

 

 

 

- Canile termosensibile personalizate cu diverse mesaje de Paste pot constitui cadouri speciale de Paste: la adaugarea unui lichid fierbinte in cana termosensibila, suprafata exterioara a canii va afisa treptat imaginile si textul mesajului de Paste, transmis in acest mod persoanelor dragi.

 

 

 

- De asemenea la Adi Center se personalizeaza prin tehnici moderne orice tip de tricou (bumbac sau material sintetic) prin aplicarea cu ajutorul unor folii speciale a mesajului (text si imagini) de Paste. Tehnicile moderne de personalizare a tricourilor sunt nedestructive materialul tricoului nu se degradeaza prin personalizarea cu mesajul de Paste transmis persoanelor dragi.

 

 

 

- Tricourile personalizate pentru jucarii pot aduce o nota de unicitate jucariilor alese cadou de Paste pentru persoanele dragi. Adi Center ofera o larga gama de jucarii (funny gifts cadouri de Paste), care ar putea constitui un cadou deosebit pentru persoanele apropiate cu ocazia Sarbatorii Pastelui.

 

 

 

Despre Adi Center

 

 

 

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

 

 

 

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (la cerere se ofera ISBN).

 

 

 

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii,  tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

 

 

 

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul www.adicenter.eu

 

 

 

Adi Center

 

 

 

Telefon/Fax: 0232.217.754

 

 

 

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou), Iasi, Romania

 

 

 

Site: www.adicenter.eu

jucarii de Paste felicitari de Paste cani personalizate Paste tricouri personalizate print imagini mari