Cadouri crestine pentru cei dragi ai tai



Dorim insa sa va atragem atentia asupra unui alt mod de ai face pe cei dragi fericiti, si anume prin cadouri crestine. Ce sunt cadourile crestine? Sunt un alt mod, diferit in care iti poti arata afectiunea pentru cei apropiati. In sectiunea de cadouri crestine poti gasi tablouri, ceasuri, pixuri, magneti de frigider, brelocuri, etc, toate cu un mesaj crestin. Categoria de cadouri crestine se diferentiaza de celelalte prin faptul ca mesajul lor este unul crestin, pasaje din scriptura, promisiuni ale lui Dumnezeu, maxime crestine, etc.

 Sectiunea de cadouri crestine a intrat pe piata din Romania in mod special dupa anul 2000 cand mai multe firme, edituri crestine, au scos spre vanzare astfel de produse, cadouri crestine.

 Publicul tinta, cei care sunt cel mai mult in cautarea unor astfel de produse sunt in mod special cei care sunt interesati de aspectul religios, care au o viata religioasa, in mod special neoprotestanti.

 Gama de produse din categoria cadouri crestine este foarte variata si adaptata pentru fiecare categorie de oameni, varsta, sex, etc.

 Librarie Crestina Maranatha va pune la dispozitie o gama larga de cadouri crestine, biblii, carti crestine, romane crestine, etc. Orice produs cumparat de la noi devine un ajutor pentru cei aflati in nevoie.

 

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Librarie Crestina cadouri crestine carti crestine Biblii romane crestine