Bucuresti, 8 Martie 2011, City Mall - „La Multi ani mami” !



In data de 8 martie 2011, intre orele 18:00 si 20:00, centrul comercial City Mall are deosebita placere sa va invite la evenimentul : La Multi ani mami” !

Din dorinta de a ne rasplati clientii fideli si comunitatea din sectorul 4 al Capitalei, am dezvoltat un eveniment adresat atat copiilor cat si parintilor.

 

Invitati speciali vor fi Magicianul Marian Ralea impreuna cu o trupa de actori din cadrul Asociatiei Teatrul Vostru din Sibiu. Artistii au pregatit o adevarata parada a personajelor ce va defila in jurul City Mall, pentru a anunta publicul de inceperea evenimentului.

 

Personajele statui vor prinde viata pentru a oferi flori tuturor doamnelor ce ne vor trece pragul.

 

Pentru cei mici, Buna Povestilor, Magicianul si echipa de povestitori  vor juca impreuna povesti ale caror personaje sunt mamici (Capra cu trei iezi, Alba ca Zapada, Cenusareasa, etc). Copiii vor avea ocazia sa urce pe scena, sa descopere povestea si sa devina eroi de poveste.

Toti copiii vor avea ocazia sa confectioneze daruri pentru mame in cadrul atelierului de creatie : Inimioare copilaresti. Avand in vedere caracterul romanesc al sarbatorii de 8 martie, pe parcursul participarii copiilor la acest atelier, zana povestiilor si croitorasii cei viteji le vor aminti copiilor sarbatoriile legate de primavara.

Uriasul uriasilor (personaj pe piciorange) insotit de piticul piticilor vor defila prin City Mall si vor anunta locatiile de poveste si programul evenimentului.

Talentatii copii de la Contrapunct isi vor face si ei aparitia pentru un spectacol de muzica si dans.

Nu vor lipsi cadourile oferite de City Mall pentru toti prichindeii ce vor veni la eveniment.

Evenimentul se va desfasura in City Mall, etajul 2 ( zona de food court).