Bucurestenii au acum cardul lor de reduceri – Ascento!



La inceputul acestui an, compania Ascento a lansat pe piata din Bucuresti cardul cu acelasi nume, pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa beneficieze de reduceri timp de un an de zile, pe baza unui singur card.

Cardul este valabil un an de zile, nu este bancar si nu functioneaza pe baza de acumulare de puncte sau alte sisteme, ci pur si simplu, in momentul in care el se prezinta la partenerii Ascento, posesorul sau primeste pe loc discountul de pana la 80%  aferent respectivului produs/serviciu.

El poate fi utilizat la cei peste 55 de parteneri Ascento din Bucuresti (contractati doar in primele 3 luni de activitate), printre acestia numarandu-se restaurante, cafenele, sali de fitness, saloane de infrumusetare, scoli de dans, bazine de inot, avand chiar si o sectiune cuprinzand piese, service si spalatorii auto pentru posesorii de autoturisme.

 Astfel, in functie de serviciile contractate, un membru al clubului Ascento poate economisi pana la 3000 lei anual. Atat achizitionarea cardului, cat si lista completa a partenerilor sunt disponibile pe www.ascento.ro.

Ascento in cifre:

-          Peste 55 de parteneri in Bucuresti, numarul acestora crescand saptamanal

-          Pana la 80% discounturi

-          Pana la 3000 lei economisiti anual

discount reduceri piese auto saloane spalatorie auto cafenele restaurante