Buchete proaspete pentru ocazii speciale, de la Flori cu drag

Flori cu drag.ro a pregatit pentru tine buchete de flori proaspete si aranjate cu maiestrie, la preturi de promotie. Floricudrag.ro iti ofera in aceasta perioada si livrare gratuita in aceeasi zi.



Buchetele de flori pe care le oferi trebuie sa fie proaspete si impresionante, la fel ca sentimentele tale. Si mai mult decat atat, ele trebuie sa ajunga la timp, in aceeasi zi in care le comanzi, la persoana careia ii sunt destinate.



Flori cu drag.roare cele mai proaspete flori pentru ca achizitia se face direct de la importatori, din depozitele frigorifice ale acestora. In plus, o parte din flori sunt achizitionate direct de la serele de pe langa Bucuresti, iar pentru ca sunt livrate rapid, in aceeasi zi, poti fi sigur ca trimiti l cel mai frumos buchet de flori din lume, ca si cand l-ai fi cules si aranjat chiar tu, cu drag.



Livrarea se face in mod gratuit in 2-4 ore, iar Flori cu drag.ro realizeaza cu aceeasi rapiditate si aranjamente pentru nunti, botezuri, evenimente corporate si ocazii speciale. Poti sa alegi aranjamente florale cu trandafiri, orhidee, cale, lalele, strelitia, crini, irisi, crizanteme, minibujori, frezii, liliac sau hortensii si multe altele. Buchetele pot rezista pana la 5 zile si sunt livrate cu instructiuni si hrana pentru florile taiate astfel incat sa reziste cat mai mult timp.



Cel mai frumos lucru este ca primesti consultanta gratuita pentru alegerea buchetului cel mai bun, cu drag bineinteles. Exista buchete speciale pentru aniversare, onomastica, ocazii neasteptate, sarbatori sau nasterea unui copil si cei de la Flori cu drag.ro te vor ajuta sa il alegi pe cel mai potrivit. Bineinteles, poti comanda si buchete cu flori speciale, exotice, iesite din comun.



Flori cu drag.ro este una din cele mai noi florarii online. Modelele buchetelor si aranjamentelor de pe site sunt 100% creatia floristilor Flori cu drag.ro, iar florile sunt extrem de proaspete si livrate in timp record. Compania pune la dispozitia clientilor metode de plata sigure, cu cardul, iar cei ce intra in aceasta perioada pe site vor descoperi numeroase oferte speciale. Flori cu drag.ro crede in sinceritate, devotament, dragoste, atentie, implicare si seriozitate, iar toate acestea se regasesc in serviciile pe care le poti accessa usor, oricand. Te asteptam pe www.floricudrag.ro



Powered by SEO monitor