BPP asigura excelenta ACCA si pentru anul 2011

 

Acreditarea PLATINUM este oferita doar furnizorilor de programe de training care intrunesc toate conditiile de performanta impuse de ACCA. BPP Romania intruneste aceste conditii datorita sustinerii performante a programelor de training, facilitatilor si instrumentelor de studiu puse la dispozitie participantilor la curs si, nu in ultimul rand, ratei de promovare a examenelor depasind constant media globala.

Prin programele de training si materialele de studiu de inalta calitate, BPP inlesneste procesul de pregatire pentru calificarea ACCA celor care doresc recunoasterea profesionala internationala.

Dorina Badea, Managing Director al BPP Professional Education Romania declara ca: “Suntem mandri ca putem asigura studentilor nostri de la an la an calitatea Platinum de livrare a cursurilor ACCA, plus sprijinul pe care ei il asteapta si il merita din partea noastra. BPP a investit mult pentru a se asigura ca ofera studentilor sai pachetul de studiu complet asigurandu-ne astfel mentinerea standardelor de calitate a serviciilor noastre.”

Incepand cu sesiunea de examinare iunie 2011, ACCA va aplica o noua structura de acreditare pentru editorii de materiale de studiu. Noua structura contine doua nivele de acreditare, Platinum si Gold. BPP Learning Media este singurul furnizor de materiale de studiu din lume ce a primit distinctia Platinum din partea ACCA. Statutul Platinum ofera studentilor ACCA cel mai ridicat nivel de calitate si indeplineste cele mai riguroase conditii de evaluare din partea ACCA. 

Despre BPP:

BPP Professional Education este cel mai mare grup educational din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 12 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume.

BPP Learning Media este liderul de piata in domeniul editarii materialelor de studiu ce vizeaza examenele aferente calificarilor profesionale. Incepând cu 1977, am publicat produse de inalta calitate, pentru domenii precum contabilitate, marketing si pentru calificari de servicii financiare. Am adaugat recent la portofoliul nostru, cercetarea de piata si calificarile fiscale, prin producerea de materiale relevante pentru studentii ce studiaza individual.

Despre ACCA:

Cu peste 100 de ani de experienta internationala in peste 170 tari si 131 500 membrii activi, calificarea ACCA se adreseaza persoanelor care lucreaza in domeniul financiar-contabil si care doresc sa obtina cea mai inalta calificare profesionala sau acced la o functie de top management in cadrul companiei.

 

 

 

BPP ACCA Platinum Contabilitate certificare