Blazonul medicilor - halate medicale care impun prestanta prin calitate!

Pentru o categorie larga de persoane ce isi desfasoara activitatea in domeniul sanitar, halatele medicale reprezinta mai mult decat o carte de vizita. De la farmacisti la chimisti si de la asistenti medicali la medici, cu totii au nevoie sa poarte halate medicale la locul de munca pentru siguranta lor, a pacientilor si ca o continuitate a blazonului medicinii moderne. De asemenea, exista persoane care, in timpul desfasurarii activitatilor specifice, poarta halate medicale pentru ca acestea ofera mai multe credibilitate si impun prestanta unui persoane calificate.

Mai mult decat atat, in cele mai multe medii speciale de lucru, exista regulamente de ordine interioara, care la randul lor le respecta pe cele nationale sau europene, conform carora personalul nu poate profesa fara o tinuta adecvata mediului de lucru.

In cazul clinicilor private, al spitalelor de stat, precum si al cabinetelor stomatologice sau al laboratoarelor chimice, personalul angajat poarta halate medicale atat pentru rolul functional de protectie si igiena a muncii, dar si ca un blazon nepatat al profesiei lor. In alte cuvinte, toti cei care isi desfasoara activitatea in domeniul medical trebuie sa poarte haine de lucru special destinate, indiferent de statut, sex sau varsta.

Pentru ca adesea halatele medicale reprezinta blazonul si, in acelasi timp, mandria profesiei de a fi farmacist, chimist, asistent sau medic, este bine ca acesta sa fie personalizat cu numele si functia ocupata de fiecare persoana in parte. De asemenea, acest detaliu, alaturi de sigla sau sloganul clinicii in care isi desfasoara activitatea, este o modalitate de personalizare, care ajuta atat la prestanta fiecarui angajat in parte, cat si la imaginea institutiei, in intreg ansamblul ei.

Avand in vedere ca fiecare institutie are nevoie de halate medicale destinate angajatilor in functie de activitatea specifica, de caracteristicile vizuale, dar si de personalizarea fiecarui halat in parte pentru  angajati in mod individual, este necesar ca achizitionarea acestor produse sa fie facuta la comanda, de la o companie serioasa si  cu experienta in domeniu.

Indiferent de modelul costumelor de lucru care iti sunt necesare, atunci cand comanzi halate medicale iti recomandam sa tii cont de criteriile de baza. E important ca acestea sa fie confectionate din materiale de calitate, sa fie confortabile si sa poata fi  personalizate in functie de nevoile companiei si ale fiecarui angajat, astfel incat marimea sa fie potrivita la fix. De asemenea, este important ca halatele sa aiba numarul de buzunare necesar ustensilelor specifice activitatii.

Unul dintre cei mai seriosi furnizori de echipamente de protectie este Protect Kronos SRL, o companie romaneasca ce produce halate medicale si alte haine de lucru inca din anul 1992. Vizitand site-ul Kronos.ro, vei putea gasi o gama larga de materiale si echipamente destinate protectiei si igienei in munca si vei putea beneficia de preturi reduse pentru o multitudine de articole.

Indiferent de necesitatea companiei tale, atunci cand decizi sa achizitionezi echipamente de protectie pentru antajatii tai, poti alege personalizarea prin broderie, serigrafie sau termotransfer. Halate medicale, halate de laborator, halate cu fermoar, fleece, albe sau in diferite alte nuante, unisex sau masculine, pe toate le poti gasi la Kronos.ro. Scrie-ne un mail sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0721 111 004 pentru a obtine o oferta avantajoasa!

halate medicale