BioKraft lanseaza un tratament naturist, de calitate germana, pentru diabet

BioKraft propune un tratament homeopat pentru diabet, fabricat in Germania, bazat pe studii aprofundate si compus 100% din ingrediente naturale. Diabetrix, produsul principal fabricat, comercializat si distribuit de BioKraft garanteaza calitatea germana la preturi adaptate la puterea de cumparare locala.



Cei care cauta o alternativa sanatoasa la tratamentele pentru diabet o pot descoperi intr-un produs bazat pe cele mai noi descoperiri in domeniu, fabricat in Germania in conditii ce respecta normele de igiena si calitate tipice nemtesti.



Bazate pe o compozitie unica de extract de afine, radacina de pueraria (cu efecte cunoscute in scaderea glicemiei), extract de seminte Coix Lacryma-Jobi (efecte in reglarea colesterolului), Rehmannia Chinensis si Ophipogon Japonicus, capsulele Diabetrix sprijina consumul intracelular al glucozei. Diabetrix contribuie la mentinerea nivelului normal al glicemiei, sustinand sistemul imunitar si reducand probabilitatea producerii actiunii toxice a radicalilor liberi. In doar cateva saptamani tratamentul amelioreaza simptomele diabetului, protejeaza si stimuleaza activitatea pozitiva a organelor si creste capacitatea celulelor de a absorbi glucoza din sange.



BioKraft este o marca internationala ce ofera produse de cea mai inalta calitate sub sloganul „SANATATE DIN NATURA”. Lansat in 2014 pe piata din Romania, produsul Diabetrix a capatat rapid notorietate, oferind beneficii concrete si avand toate certificarile, atestatele si documentatia necesara specifica legislatiei in vigoare din Romania.



Prin colaborari active cu medici si organizatii medicale din tara, BioKraft ofera suport tuturor persoanelor diabetice si „pre-diabetice” adulte printr-o alternativa 100% naturala cu rezultate foarte bune pe termen lung si fara efecte secundare. 



Usor de comandat online, Diabetrix este insotit de promotii active si servicii complementare. La comenzi de pana la 3 cutii, BioKraft achita pentru tine jumatate din transport, iar la comenzi de 3 cutii sau mai mari primesti transportul gratuit. Iar orice intrebari ai avea poti sa le adresezi echipei profesioniste BioKraft care este gata oricand sa te asculte sau sa ofere lamuriri si solutii.



BioKraft, in traducere „puterea vietii”, are ca scop intretinerea sanatatii clientilor prin solutii de ultima ora, ghidate dupa descoperiri revolutionare in domeniu, fabricate din ingrediente 100% naturale, sanatoase si cu efecte dovedite. Mai multe informatii pe www.biokraft.ro



Powered by SEO monitor