Besthotelsro prezent la Touristica cel mai mare Targ de Turism al Transilvaniei

Evenimentul face parte din Calendarul National de Târguri ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism), fiind organizat de Regiunea Nord-Vest. Vor participa peste 50 de parteneri, atat companii din tara cat si din strainatate, agentii de turism, hoteluri, asociatii de turism, companii de transport, portaluri turistice si publicatii de specialitate.

Potrivit organizatorului Bogdan Ciocian vizitatorii care contracteaza pachete de vacanta de la accest targ, beneficiaza de reduceri de 30% fata de pretul normal. Printre participanti se numara de asemenea Asociatia pentru turism Maramures si Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania.

Intre 9-11 aprilie besthotels.ro va asteapta la cel mai mare Targ de Turism al Transilvaniei.

Portalul turistic besthotels.ro isi propune sa vina in ajutorul celor care calatoresc, fie in concediu fie in interes de serviciu, printr-o baza de date cu toate hotelurile si pensiunile din Romania. Portalul www.besthotels.ro incearca sa ofere o gama cat mai larga de oferte de cazare in Romania. Misiunea noastra este de a oferi un serviciu excelent pentru toti cei care cauta informatii actualizate si exacte referitoare la ofertele de cazare la hoteluri, pensiuni sau vile din Romania.

besthotels.ro portal turistic cazare touristica ANAT