Beautyferia, un centru spa din Bucuresti de prestigiu, lanseaza atelierul Flower Power Therapy

Kilogramele in plus, stresul sau pur si simplu o stare generala negativa iti afecteaza activitatea de zi cu zi. Te dai mai greu jos din pat dimineata, rezisti mai greu orelor de munca, ajungi epuizat seara acasa, fara chef de a gasi si partea frumoasa a vietii.

Beautyferia este locul in care iti poti regasi increderea in tine si energia pozitiva. Daca nu ai auzit inca de Esentele florale Bach sau Eximia, unul dintre cele mai moderne moduri de a reinvata organismul sa lupte cu greutatea, este cazul sa faci o vizita acestui centru de frumusete fizica si sufleteasca.

Dincolo de metodele si tratamentele cunoscute, Beautyferia lanseaza si concepte noi cum este Flower Power Therapy, un atelier herbalistic in care poti face cunostinta cu remediile florale Bach care reusesc sa restabileasca balanta emotionala a organismului si sa inlocuiasca starea negativa cu o stare pozitiva, euforica folosind proprietatile unor plante atent alese. Este un remediu naturist ce nu dauneaza nici copiilor sau femeilor gravide. Cei ce doresc, se pot inscrie la acest atelier printr-un email sau la direct sediul spa-ului. Taxa de inscriere este de 15 lei, iar costul intregului atelier este de 50 lei. 

Cei prezenti vor afla tainele relatiei dintre florile lui Bach si culorile sau sunetele care ne inconjoara si secretele utilizarii esentelor florale Bach in domeniul frumusetii. Acest atelier cu o durata de 3 ore va fi sustinut in data de 22 septembrie, la sediul Beautyferia de  catre Doamna Lucia Vicentiu, Practician nivel II Remedii florale Bach.

Orice persoana care simte ca are nevoie de putin rasfat, de cateva ore in care sa se reincarce cu energie, poate gasi la Beautyferia ceea ce isi doreste: un centru antiaging de exceptie, sedinte de kinetoterapie sau terapie alternativa, masaj  medical cum ar fi sedinte de  drenaj limfatic, masaj pentru gravide, presoterapie sau reflexoterapie, sedinte de tratament facial si corporal.

Beautyferia este un centru de infrumusetare, un unic centru spa in Bucuresti , in care oaspetii se bucura de intreaga atentie pentru a se relaxa  total  si  a se reincarca cu energie pozitiva.

Inscrierile pentru atelierul Flower Power Therapy  se pot face la:

Str.  Aurel Vlaicu nr. 132, sector 2

Telefon 074.BEAUTYF (074.32.88.93)

Email: office@beautyferia.ro

 

Powered by SEO monitor