Beautyferia implineste un an si anunta promotii in luna octombrie

Spa Beautyferia, cel mai cunoscut spa cu abordare holistica din Bucuresti, implineste in luna octombrie un an de la deschidere si lanseaza oferte promotionale pentru gama de servicii anti-aging, spa si medicina preventiva si alternativa.

Centrul Art&Medical Spa Beautyferia este o oaza de relaxare care ofera terapii inovatoare, produse naturale si arome exotice intr-o atmosfera calda scaldata in muzica odihnitoare. Echipa Beautyferia ofera servicii prin care va puteti remodela trupul si mai ales, starea generala ce se transforma in bine dupa primele sedinte.

De la deschiderea primului spa Beautyferia in Bucuresti mii de cliente s-au bucurat de tratamente faciale, tratamente corporale, epilari si infrumusetari sau tratamente pentru intinerirea trupului si a mintii sub marca NU Skin sau de remodelare a formei trupului si eliminarea celulitei prin aparatura inovatoare si certificata medical Eximia.

Spa-ul ofera in luna octombrie preturi promotionale la proceduri unice de masaj pentru relaxarea si reenergizarea trupului si terapii alternative naturiste si energetice. Prin metode naturale si relaxante se pot vindeca sau ameliora diverse afectiuni degenerative si de carenta. Prin tehnologii precum folosirea oxigenului hiperbaric se pot elimina imperfectiunile si inestetismele de la nivelul fetei in doar cateva sedinte.

„La noi este vorba de mai mult decat terapii eficiente. Ne dorim ca fiecare clienta sa se simta intr-o mini-vacanta exotica in care se poate relaxa complet si poate gandi pozitiv. Am creat un mediu linistitor cu personal prietenos si foarte pregatit in care orice doamna sau domnisoara se va simti ca in paradis. Mizam atat pe refacerea corpului, dar si a mintii si a sufletului.” a declarat administratorul Beautyferia.

Clientele pot alege si combina o gama variata de servicii pentru sedinte de o ora sau chiar de o zi in lumea Beautyferia. Printre servicii se numara masajul Reiki, masajul terapeutic, reflexoterapia, impachetarile corporale, dar si ritualuri spa complexe si foarte placute.

Una din ofertele Beautyferia este oferirea a trei ritualuri la pret de doua sau un ritual cadou la fiecare doua ritualuri achizitionate. Beautyferia ofera si pachete corporate sau vouchere cadou si organizeaza evenimente dedicate unui corp mai sanatos si unui trai mai bun. Beautyferia ofera servicii de reintinerire printr-o abordare holitstica ce are ca scop imbunatatirea calitatii vietii clientilor.

Powered by SEO monitor