Be You Studio – conditii excelente ce creeaza un mediu de munca placut

Be You Studio lanseaza o provocare celor care isi doresc sa incerce aventura unui job in domeniul conversatiilor online, pe chat. Intrucat piata este atat de diversa cand vine vorba de ofertele de angajare, merita amintite realele beneficii atunci cand se alege o colaborare cu un studio de prestigiu.

Cu ani de experienta pe piata de profil, Be You Studio exceleaza si la capitolul conditii avantajoase oferite modelelor. Pagina oficiala, beyou-studio.ro, ofera informatii detaliate despre o astfel de colaborare, fapt ce accentueaza cu atat mai mult transparenta cu care se lucreaza.

Be You Studio si avantajele de angajare

Pentru ca rasplata celor ce devin modele este de preferat sa fie de ordin financiar, sumele ce se castiga in domeniu depasesc limitele de nivel mediu, din orice domeniu din campul muncii. Este acel domeniu care nu cere experienta si care astfel nu limiteaza lista celor interesate.

Fapt concret: BeYou Studio promite si garanteaza un venit lunar estimat la 3000 de lei. Plata se poate realiza chiar zilnic, daca aceasta va fi optiunea modelului. Exista asadar alternative care le atrag chiar si pe cele mai sceptice dintre doritoare. Desigur ca acestea nu sunt singurele aspecte de interes si care sa prezinte avantajul de colaborare cu studioul sus amintit. La asta se adauga flexibilitatea programului de lucru si o multitudine de bonusuri ce pot fi castigate chiar din prima zi de angajare.

Incurajate sa depaseasca statutul minimal, cel de incepatoare in arta conversatiilor in mediul online, modelele au parte de sesiuni de training. Asta le ajuta sa isi descopere potentialul, sa isi cunoasca mai bine atuurile, sa invete mai bine limba engleza, sa fie mai stapane pe sine. Mizand pe dezvoltarea personala imbinata cu cea profesionala, castigul este unul garantat. Ambele parti au avantaje din asta, atat angajata cat si angajatorul.

Mituri spulberate

Merita amintit de asemenea ca Be You Studio se preocupa de aspectul legal al activitatii. Asadar, lucrand cu transparenta nu numai in colaborarea cu modelele, ci si cu institutiile statului si de control, studioul plateste taxe, incadreaza angajarea ca fiind una legala, din toate punctele de vedere: respecta drepturile cu tot ce inseamna o angajare, asigurare medicala, timp liber etc.

Acest domeniu si in mod special acest studio nu denigreaza si nu pune etichete, nu limiteaza optiunile femeilor, ba chiar demonstreaza ca frumusetea este relativa. Asadar, tinerele doritoare trebuie sa indeplineasca o singura conditie pentru a se putea angaja: sa aiba implinita varsta de 18 ani. Celelalte cunostinte, dupa cum mentioneaza si reprezentantii BeYou-Studio, pot fi dobandite pe parcurs.

Un alt mit este cel al falselor castiguri sau al compromisurilor pe care un model ar trebui sa le faca. De fapt, cand colaborarea incepe cu dreptul, cu un studio de prestigiu, lucrurile sunt clare si sigure de la bun inceput. Be You Studio pune la dispozitia modelelor o locatie centrala, ultramoderna, un loc de munca definit de stil luxuriant si cu toate conditiile avantajoase. Dincolo de alte beneficii pe care le prezinta, locatia in sine a studioului este cea care contribuie la buna desfasurare a activitatii.

Exista loc pentru toata lumea – echipa Be You Studio poate fi oricand o alegere. Pagina oficiala dispune de informatii si in acest sens, pentru primii pasi de interes despre un job aici.

Be You Studio beyoustudio.ro