BCR Leasing Rally Team a obtinut un loc pe podium la Tess Rally Telecom dupa o cursa disputata la Brasov

BCR Leasing Rally Team, sustinuta de Star Lubricants  distribuitor autorizat de ulei de motor Mobil, a obtinut locul trei in raliul Tess Rally Romtelecom, desfasurat in perioada 21-22 martie, pe asfalt. Cursa de 137,22 km cu 11 probe speciale a fost una foarte stransa, iar vitezele de rulare au fost foarte mari spre deliciul spectatorilor si participantilor. 

Alte rezultate de mentionat sunt locul I obtinut de Sorin Badea si Florin Dorca la clasa 11, locul 6 in clasamentul general obtinut de Edwin Keleti si Botond Csomortani care au debutat in clasa 2 cu un nou model Fiesta R5 si podiumul reusit de Adrian Teslova si Cseh Vajk Imre in Cupa Dacia Logan.  

Cateva din echipele sustinute de Star Lubricants s-au confruntat cu mici probleme pe traseu si n-au putut ocupa un loc pe podium. Edwin Keleti si Botond Csomortani s-au adaptat la ritmul noii masini Fiesta R5, dar au avut de-a face cu o pana, iar Gergo Szabo si Karoly Borbely desi au fost aproape de obiectivul lor, au fost nevoiti sa abandoneze pe parcusul specialei Cheia, o proba care a fost dificila pentru majoritatea concurentilor. 

Raliul a fost un succes deplin pentru Adiran Teslovan si Cseh Vajk Imre a caror evolutie constanta le-a adus in acest raliul podiumul, dar si pentru echipajul numarul 21: Sorin Badea si Florin Dorca care si-au indeplinit obiectul individual, castigand primul loc pe podium, cu o evolutie progresiva,

BCR Leasing Rally Team este sustinta si in 2014 de Star Lubricants care va fi alaturi de echipaje si in Raliul Aradului din perioada 09-10 mai, prima etapa pe macadam din acest sezon. Star Lubricants are peste 20 de ani de experienta in distributia de uleiuri de motor si industriale de foarte buna calitate, livrand in toata tara produsele Mobil destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale si aplicatiilor industriale intr-o varietate mare de ambalaje si dimensiuni, de la recipiente de 1L pana la cisterne. Mai multe detalii pe www.starlubricants.ro 

Powered by SEO monitor