AZ Piese Auto - magazinul celor care isi iubesc masina

AZ Piese Autoeste magazinul de piese auto de pe Calea Grivitei 204A in care clientii revincu placere de 10 ani. Personal dedicat meseriei pe care o practica, piese auto decalitate, preturi multumitoare si multe avantaje pentru clienti – asa am putearezuma in cateva cuvinte povestea AZ Piese Auto. Vorbim de un magazin reperpentru toti cei care isi trateaza cu respect si masina, dar si buzunarul.

AZ Piese Auto este prezent si in mediul online, astfel adresandu-se si fiind accesibil potentialilor clienti din toate colturile tarii. Fara a face rabat de la calitate, AZ Piese Auto pune la dispozitia clientilor piese auto, baterii, uleiuri pentru autovehicule, dar si piese moto de la producatori de renume de pe  piata de profil. Preturile sunt corecte si clientii multumiti, asadar dupa cum le place celor de la AZ Piese Auto sa spuna, clientii nu pot pleca altfel de aici decat cu zambetul pe buze!

Plasati comanda si cumparati in siguranta cu ajutorul profesionistilor de la AZ Piese Auto

Clientii pot comanda piesele auto si consumabilele de care au nevoie prin cele 4 metode puse la dispozitie: apel telefonic, e-mail, formularul  de pe site sau discutand direct cu un consultant, prin intermediul chat-ului disponibil tot pe site.

Indiferent de metoda aleasa de clienti, acestia vor fi contactati in cel mai scurt timp de un consultant care va identifica piesele dupa seria de sasiu a masinii, astfel minimizand riscul de retur.  

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu pe o piata extrem de competitiva, putem spune, fara sa gresim, ca cei de la AZ Piese Auto sunt experti in domeniu, iar acest lucru aduce plus valoare pentru client. Feedback-ul pozitiv din partea clientilor a reprezentat de-a lungul anilor o motivatie puternica pentru a se autodepasi si ramane in continuare un barometru al performantei. La AZ Piese Auto relatia cu clientii este perfect transparenta: clientul alege ce cumpara, cat si cum plateste, stie exact care este termenul de livrare al produselor comandate in momentul primirii ofertei. Comenzile se pot livra prin curier rapid sau se pot ridica de la sediul magazinului: Calea Grivitei nr. 204A.

Date de contact AZ Piese Auto

(031) 433 49 13

0736 887 887

office@az-piese-auto.ro

piese auto bucuresti az piese auto