Autode acum i n romnete

 

 

 De ce să cumperi maÅŸini rulate din Germania?

 

Oferta este foarte vastă ÅŸi anunÅ£urile cu autovehicule second-hand din Germania sunt mai atrăgătoare în comparaÅ£ie cu alte autovehicule prezentând la bord un kilometraj similar, atât datorită preÅ£urilor mai mici, dar ÅŸi a echipamentelor de mai bună calitate, sau al nivelului de întreÅ£inere mai ridicat.

 

Să imporţi o maşină nouă?

 

Dar chiar şi o maşină nouă este uneori eficientă. Testaţi şi comparaţi pe Auto.de noua maşină, cu ajutorul configuratorului de oferte de la producătorii deja consacraţi Dacia, Skoda, Renault, precum şi mulţi alţii.

 

Să îÅ£i vinzi maÅŸina în Germania, respectiv în Europa?

 

PublicaÅ£i-vă anunÅ£ul gratuit pe Auto.de. Prin aceasta, veÅ£i câÅŸtiga un cerc mult mai larg de cumpărători, deoarece Auto.de operează în toată Europa, ceea ce vă va creÅŸte în mod semnificativ ÅŸansele de vânzare. Nu trebuie să aveÅ£i înclinaÅ£ii deosebite pentru limbi străine, deoarece întregul proces are loc în limba română.

 

Despre Auto.de : Auto.de este a treia bursă germană de autovehicule ÅŸi prima având un magazin auto. Înregistrează în medie lunar peste 2 milioane de vizite ÅŸi peste 21,76 milioane de afişări. Pe Auto.de găsiÅ£i mai mult de 400.000 de anunÅ£uri active din toate categoriile de vehicule.

 

În plus faţă de bursa auto, portalul Auto.de (ro.auto.de) oferă ÅŸi o secÅ£iune de revistă – un automagazin – ce conÅ£ine Ghidul Auto.de ÅŸi noutăţi din toate sectoarele industriei de automobile. O altă secÅ£iune este dedicată cauciucurilor, unde vizitatorii noÅŸtri au posibilitatea de a comanda on-line anvelope de iarnă, anvelope de vară sau anvelope pentru toate anotimpurile, dar ÅŸi o gamă variată de piese auto la preÅ£uri avantajoase. Comunitatea Auto.de este foarte extinsă, fanii auto se întâlnesc ÅŸi îÅŸi comunică informaÅ£ii din lumea întreagă. Membrii ei îÅŸi postează aici articole, drive-teste ÅŸi multe alte informaÅ£ii utile.

 

Date de contact: Pentru întrebări, sau mai multe informaÅ£ii care privesc portalul Auto.de, vă rugăm să luaÅ£i legătura cu:

 

Dl. Daniel Jacob

 

Barfußgässchen 11

 

04109 Leipzig

 

Germania

 

www.auto.de 

Auto.de maşini rulate Germania autovehicule second-hand maşina din Germania anvelope de iarnă