Audionova ofera o luna de proba la achizitionarea oricarui aparat auditiv

Audionova, cea mai mare retea de aparate auditive din Romania cu 42 de centre de specialitate, ofera o luna de proba la achizitionarea oricarui aparat auditiv. Compania lupta inca din 1999 impotriva hipoacuziei ajutand mii de persoane sa isi recapete capacitatea de a auzi si distinge in mod clar vocile celor apropiati.

Afectiunile sistemului auditiv sunt intalnite chiar si la varste fragede, iar un aparat auditiv poate reda posibilitatea de a avea o viata sociala normala.

Audionova ofera numeroase avantaje clientilor sai printre care se numara servicii de testare a auzului, folosind cele mai avansate aparate si proteze auditive de calitate superioara care sunt insotite de 2 ani de garantie si pentru care Audionova asigura 5 ani de service.

Audionova se remarca prin dorinta de a oferi pacientilor technologii inovatoare si suport profesional din partea unor specialisti acreditati de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei si ingineri specializati in aparate auditive. Compania detine unele din cele mai avansate laboratoare care permit specialistilor sa determine cu exactitate gradul afectiunii si solutia cea mai potrivita sau, acolo unde este nevoie, sa recomande investigatii mai amanuntite inainte de a lua o decizie cu privire la folosirea sau nu a unui aparat auditiv.

Pentru a se obtine cele mai bune rezultate, protezele auditive sunt personalizate cu ajutorul aparaturii audiologice si a programelor de fitting. Veti beneficia de cele mai avansate aparate auditive din lume care sunt capabile sa reduca zgomotele de fundal si sa amplifice vorbirea unei singure persoane. Aparatele auditive au si alte functii revolutionare care ofera un auz excelent si redau posibilitatea de a purta discutii in orice mediu fara teama de a nu il intelege pe interlocutor. Persoanele cu hipoacuzie pot descoperi din nou cat de placut este sa auzi bine.

Gama variata de aparate auditive vine cu modele cu design deosebit, extrem de confortabile si aproape invizibile, dar si modele eficiente cu preturi atractive. Orice pacient poate sa aleaga un tip de proteza auditiva care sa i se potriveasca, iar specialistii Audionova vor explica toate optiunile disponibile si vor oferi suport la achizitionare, dar si post vanzare.

Cu deviza „la un aparat auditiv lucreaza 120 de oameni”, Audionova este numarul 1 din Romania in aparate auditive si ofera servicii profesionale si de incredere in peste 42 de centre din tara.

Powered by SEO monitor