Castiga o excursie gastronomica si calatoreste in lumea gusturilor cu Philips Multicooker

Cumpara un Philips Multicooker pana pe 31 Ianuarie 2015 si inscrie-te pe www.philips.ro/cooker ca sa intri in cursa pentru o excursie culinara in una din cele 10 tari alese.



Philips te trimite intr-o calatorie culinara in Franta, Spania, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Grecia, Suedia, Bulgaria sau Turcia, tu alegi. Acolo vei putea experimenta mancaruri inedite si delicioase si sa creezi amintiri inedite. Tot ce trebuie sa faci este sa iti achizitionezi unul din cele mai utile aparate pentru bucatarie, Philips Multicooker,un multi-functional usor de utilizat si gata sa te ajute sa pregatesti felurile tale preferate de mancare mult mai repede. Multicooker devine repede un aparat de gatit orez, cartofi, carne sau aproape orice altceva iti place sa mananci.



Ai si toate motivele sa te grabesti. Primii 200 de inscrisi in perioada campaniei primesc unul din cele 200 de carduri de cumparaturi garantate in valoare de 100 RON/card. Poti sa iti dotezi bucataria cu unul din cele mai dorite aparate, sa primesti si un card valoros de cumparaturi sau sa castigi o excursie extraordinar de delicioasa.



Pentru a intra in concurs trebuie in primul rand sa achizitionezi unul din cele trei modele Philips Multicooker. Apoi trebuie sa intri pe www.philips.ro/cooker si sa accesezi butonul “Inregistreaza-ti produsul” si sa te loghezi sau sa iti creezi un cont, daca nu ai deja unul. Iti inregistrezi produsul achizitionat si gata, ai intrat in tragerea la sorti.



Cu Philips Multicooker castigi oricum pentru ca vei avea un aparat de gatit modern cu tehnologie 3D heating, care mentine mancarea calda pana la 24 de ore si poate prepara intre 4 si 8 portii sanatoase de mancare. Multicooker este usor de intretinut si spalat si vine cu o multitudine de programe de gatit. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi ingredientele, sa urmezi reteta favorita si sa lasi aparatul sa-si faca treaba, vei fi uimita de rezultate.



Nu rata sansa iernii, mai ales acum in preajma sarbatorilor cand iti va fi mult mai usor sa prepari bucatele ales cu ajutorul unui aparat inteligent de gatit. Si cine stie, poate vei castiga si excursia culinara in una din tarile tale favorite. Participa acum!



Powered by SEO monitor