Au inceput inscrierile la cursurile gratuite de pe platforma e-instruire.ro

Platforma e-learning www.e-instruire.ro este o modalitate de instruire inovatoare, care pune la dispozitia celor interesati mai multe cursuri de imbunatatire a competentelor cheie comune mai multor ocupatii: competente de comunicare in limba engleza, competente informatice si competente antreprenoriale (marketing si comunicare strategica, managementul si securitatea muncii).

Inscrierea pe platforma E-Instruire se realizeaza pe baza completarii unui formular cu principalele date de identificare ale cursantului.

Cursurile online  imbina elementele esentiale de teorie cu exercitiile practice. Pentru a veni in sprijinul cursantilor, la finalul fiecarui modul de curs pot fi gasite rezolvarile exercitiilor. De asemenea, pentru modulul de limba engleza exista un suport audio, care ajuta la imbunatatirea si corectarea pronuntiei. Interactiunea cu tutorele modulului de curs este permanenta si permite comunicarea facila profesor-cursant.

Cursurile online se adreseaza in special angajatilor din IMM-urile din regiunea Bucuresti-Ilfov, care doresc sa-si imbunatateascã nivelul de pregatire profesionala. Pentru obtinerea diplomei CNFPA, toti cei care s-au instruit pe baza platformei e-learning sunt invitati la cursurile organizate in sala.

Proiectul Instrumente inovatoare in formarea profesionala pentru cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor isi propune sensibilizarea pricipalilor actori la nivel local in ceea ce priveste problema investitiei in resursele umane. De asemenea, se vizeaza dobandirea unor noi cunostinte si competente, atat transversale cat si specifice, ce favorizeaza evolutia profesionala la nivelul grupului tinta, contribuind la cresterea ratei de ocupare si a capacitatii de adaptare la schimbãrile de tip organizational si tehnologic, datorate economiei concurentiale.

Cu o duratã de 24 de luni, proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, fiind implementat in zona Bucuresti-Ilfov.

cursuri gratuite proiect european antreprenoriat IMM