Atestat Instructor de Fitness - Aerobic – Curs Autorizat CNFPA



Cursul te ajuta sa dobandesti cunostintele minime necesare in fitness si sa obtii diploma care iti permite incadrarea in munca, ca instructor de fitness  COR 347521.

Datorita faptului ca societatea noastra are cursul acreditat de CNFPA, diploma este recunoscuta si poate fi  folosita la angajare in toate statele Uniunii Europene cu care Romania are semnate tratate in acest sens.

Instructorul deaerobic- fitness(cod COR 347521) îsi desfasoara activitatea în spatii/sali special amenajate si dotate cu echipamente specifice.

Practicarea ocupatiei Instructor de aerobic- fitness presupune detinerea unor competente referitoare la identificarea cerintelor clientilor, stabilirea tipurilor de programe de întretinere corporala si a tipurilor de exercitii de fitness si aerobic adecvate acestor cerinte, precum si la stabilirea necesarului de aparate si accesorii în functie de tipurile de exercitii de fitness ce urmeaza sa fie efectuate de catre clienti.

Pentru practicarea cu bune rezultate a ocupatiei, instructorul de aerobic-fitness are ca permanenta preocupare dezvoltarea pregatirii profesionale proprii, formarea unei „echipe“ cu clientii si cu colegii din cadrul salii, în scopul de a lucra eficient, adoptând în mod permanent un stil de comunicare deschis, politicos si constructiv, pe tot parcursul activitatilor specifice de instruire si de monitorizare a clientilor.

În desfasurarea activitatii sale, instructorul de aerobic-fitness utilizeaza un complex de echipamente specifice (aparatele si accesoriile de fitness), carora le asigura permanent functionalitatea (prin verificare si întretinere curenta), cu respectarea conditiilor precizate în regulamentul intern al salii.

Responsabilitatea, rigurozitatea, operativitatea, capacitatea de comunicare, usurinta comunicarii într-o limba straina, discernamântul, atentia si îndemânarea reprezinta câteva aptitudini absolut necesare practicarii ocupatiei instructor de aerobic-fitness.

Materii de studiu: Anatomie, Nutritie, Igiena,  Culturism , Limba engleza, Comunicare, Norme de Sanatate si Securitate a Muncii, Norme PSI.



Ore de predare: 128 ore

Durata curs: doua luni
Cursurile se tin în weekend : sâmbata si duminica

Taxa curs: 2.500 lei

Taxa se poate achita în trei rate: prima rata - 1000 lei, a doua rata - 750 lei, a treia rata - 750 lei



 



Tarifele includ:

- scolarizarea cu profesori de specialitate

- suport de curs

- locatie pentru desfasuraea cursurilor teoretice

- sala pregatire practica

- examen obtinere diploma

- întocmirea dosarului în vederea recunosterii diplomei pe plan international



„Fa din pasiunea ta… cariera!”

Va invitam sa ne urmariti siteul oficial pentru noutati:

www.scoaladefitness.ro

www.bodyexprim.ro

Pentru inscrieri si detalii va rugam sa ne contactati prin

Email: contact@scoaladefitness.ro

Tel: 0359.198-198 sau 0726.339-119

cursuri instructori instructori fitness instructori aerobic curs instructor