Asociatia MicNews Tabara organizata pentru copii defavorizati la mare

Asociaţia „Mic News (asociaţie de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate) a organizat o tabără de socializare şi creaţie, în staţiunea Mamaia, beneficiarii acestei iniţiative fiind 100 de elevi şi studenţi din județul Iași, comuna Balș, membri ai ONG-ului menţionat.

Tabăra a fost coordonată de Mihai CĂLDĂRARU – preşedintele Asociaţiei „MicNews” şi de voluntarii Maria Voicu, Marcu Viorel Andrei şi Adriana Senchevici, costurile acesteia ridicându-se la suma de 9958.94 lei. Tinerii participanţi au beneficiat de intrări gratuite la Aqua Magic, Delfinariu şi Păsări Exotice din Mamaia – Constanţa, plimbare cu Telegondola. Copii au invatat sa socializeze, sa se cunoasca mai bine, sa identifice resurse, au invatat sa recunoasca munca semenilor.

Multumim in mod special doamnei Doina Ravici DIRECTOR GENERAL SETRACO HOLDING SA. Va multumim inca o data si tot respectul nostru pentru ceea ce ati facut pentru acesti copii. Cu deosebită stimă, Mihai Căldăraru

Mihai Caldararu

Tabara organizata pentru copii defavorizati la mare

Tabara organizata pentru copii defavorizati la mare

Tabara copii MicNews Mihai Caldararu