Sosesc brazii naturali pentru CRACIUN

Sarbatoarea bucuriei se apropie!!!

SILVA GROUP ROMANIA® SI MAGAZINUL DE BRAZI-Bucuria Craciunului in casa ta ! ®  anunta ca sarbatoareabucuriei se apropie!!! 

La depozitul nostru situat in Bvd-ul Voluntari (fosta Sos Afumati)nr.78 incepand cu 25.11.2022 sosesc brazii naturali.

Ca de fiecare data, oferta de anul acesta include sortimente deconifere pentru toate gusturile si buzunarele, iar vizitatorii pot admira,alege si cumpara brazii naturali expusi. Vor exista atat brazi naturali pentruCraciun, cu inaltimi de la 100 cm  la 650 cm cat si brazi naturalicrescuti in ghiveci (cu scoala de radacina) cu inaltimi de la 50 cm la 120 cm,proveniti din pepiniere private.

SILVA GROUPROMANIA® SIMAGAZINUL DE BRAZI -Bucuria Craciunului in casa ta ! ® militeaza impotriva taierilor din fondul forestier national si pentruprotejarea mediului inconjurator, alegand sa comercializeze produse ce provindin plantatii specializate in cultivarea pomilor de Craciun. Ulterior acestprodus poate fi transformat in compost de gradina.

Calitatea brazilor este premium si, ca in fiecare an, pastramLocul I in privinta calitatii produselor si serviciilor.

Peste 50.000 brazi de Craciun, cu preturi incepand de la 79 lei, va vor astepta si langa casa in expozitiile amenajate, incepand cu 1 decembrie:

Link texthttps://magazinuldebrazi.ro/puncte-de-vanzare-brazi-silvagroup/

  • SECTOR 1 Baneasa City (in Parcare)
  • SECTOR 2 Obor - Piata Obor  (Platou exterior vis-avis VERANDA); Basarabia Patinoarul “Mihai Flamoropol”- Bvd Basarabia;  Cora Pantelimon  (in Parcare); Kaufland Barbu VACARESCU (in parcare)
  • SECTOR 3: KAUFLAND PALLADY (in parcare); KAUFLAND DRISTOR (in parcare); intrare metrou TITAN;  str.Liviu Rebreanu langa ParkeLAKE  
  • SECTOR 4 TINERETULUI – la intrarea SINCAI in parc;
  • SECTOR 5  KAUFLAND ALEXANDRIEI/ODAI (in parcare);
  •  SECTOR 6 KAUFLAND VALEA CASCADELOR(in parcare);  KAUFLAND 1 MAI/T. Vladimirescu (in parcare)
  •  BRASOV - SELGROS Calea Bucuresti 231 (in parcare)
  • BACAU - SUPECO str. Stefan cel mare (in parcare)

Punctele de lucru vor fi semnalizate prin sigla SILVA GROUP ROMANIA® 

Din acest an, pentru confortul clientilor, se poate plati numerarsau cu card bancar direct punctele deschise (comision 0%) sau online, in RATE,cu CRYPTOMONEDA prin Netopiapayments pe siteul www.magazinuldebrazi.ro BucuriaCraciunului in casa ta ! (marca inregistrata OSIM)

In parteneriat cu RADIOGUERIILA prin cadrul LIBRA – beneficiati de10%* discount la orice produs (*promotiile nu se cumuleaza)

Te asteptam sa ne vizitezi sau sa ne contactezi 0212504078 !

 

brad craciun magazinuldebrazi